Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Saponia i Kandit uljepšali blagdane djelatnicima KBC Osijek

Ovu godinu, koja je po svemu drugačija od bilo koje druge, želimo završiti u blagdanskom ozračju i s osmjehom, kroz toplinu i ljepotu darivanja.

Ovu godinu, koja je po svemu drugačija od bilo koje druge, želimo završiti u blagdanskom ozračju i s osmjehom, kroz toplinu i ljepotu darivanja.

Liječnici, medicinsko osoblje i svi koji, u Respiracijskom centru i  Klinici za  infektologiju KBC Osijek, ulažu iznimne napore i hrabrost  u borbi protiv pandemije COVID-19  zaslužuju da im zahvalimo na požrtvovnosti i kraj godine učinimo malo ljepšim. Za to su se pobrinuli u Saponiji i Kanditu i pripremili 300 paketa slatkih proizvoda koje su danas darivali svim djelatnicima Respiracijskog centra i  Klinike za infektologiju.

Predsjednica uprave Saponije, Dajana Mrčela, predala je pakete ravnatelju bolnice doc.dr.sc. Željku  Zubčiću sa željom da svi djelatnici božićne i novogodišnje blagdane provedu što mirnije u krugu svojih obitelji te da se ova pandemija što prije zaustavi.

„Tijekom cijele ove godine,Saponia i Kandit, su na razne načine nastojali ublažiti utjecaj pandemije –  kupovinom respiratora za KBC Osijek, kroz nagrađivanje svojih radnika te doniranjem proizvoda potrebitima. Darivanjem djelatnika osječkog KBC-u  na najljepši način smo završili  2020. godinu”,  izjavila je Predsjednica uprave Saponije, Dajana Mrčela.

Više

Predstavljamo

Kao tvrtka koja je svjesna svog utjecaja na okoliš i zajednicu u kojoj djeluje, Saponia nastavlja s investicijskim ciklusom koji poboljšava njezin okolišni otisak.

Predstavljamo

Donacija čini promjenu i na neki način daje nadu u bolje sutra, a to jako dobro zna Saponia.

Događanja

Članice Mepas grupacije – Saponia, Kandit i Koestlin zajednički su poslali donaciju svojih proizvoda u opću bolnicu Dr.Ivo Pedišić u Sisku.

Događanja

U želji da  brigu o higijeni u školi usvoje već od prvog dana, Saponia im, za prvi dan škole, poklanja novi proizvod koji je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.