Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Saponia, Kandit i Koestlin – doniraju proizvode za bolnicu u Sisku

Članice Mepas grupacije – Saponia, Kandit i Koestlin zajednički su poslali donaciju svojih proizvoda u opću bolnicu Dr.Ivo Pedišić u Sisku.

Članice Mepas grupacije – Saponia, Kandit i Koestlin zajednički su poslali donaciju svojih proizvoda u opću bolnicu Dr.Ivo Pedišić u Sisku. Saponia ima dugogodišnju poslovnu suradnju s tom bolnicom i čim su čuli  za tragične posljedice  potresa, kontaktirali su gđu Šćrbak, voditeljicu nabave. Organizirali su donaciju za bolnicu  i  osigurali im higijenske proizvode koji su im ovog trenutka neophodni. Uz Faks helizim, BIS dezinfekcijska sredstva i Lahor sapune prema bolnici su otišli i  proizvodi Kandita i Koestlina za  djelatnike koji ulažu izuzetne napore kako bi pacijenti bili kvalitetno zbrinuti.

Kroz cijelu godinu, punu tužnih događaja, od pandemije Covid-19 do  potresa u Zagrebu  i na kraju, katastrofe koja je zadesila Banovinu, Saponia je donacijama svojim proizvoda i financijskim sredstvima nastojala  pomoći i barem malo ublažiti tešku situaciju.

 

Više

Predstavljamo

Kao tvrtka koja je svjesna svog utjecaja na okoliš i zajednicu u kojoj djeluje, Saponia nastavlja s investicijskim ciklusom koji poboljšava njezin okolišni otisak.

Predstavljamo

Donacija čini promjenu i na neki način daje nadu u bolje sutra, a to jako dobro zna Saponia.

Događanja

Ovu godinu, koja je po svemu drugačija od bilo koje druge, želimo završiti u blagdanskom ozračju i s osmjehom, kroz toplinu i ljepotu darivanja.

Događanja

U želji da  brigu o higijeni u školi usvoje već od prvog dana, Saponia im, za prvi dan škole, poklanja novi proizvod koji je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.