Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Šarenilo i sjaj egzotične Afrike

Carpisa je ovog ljeta inspiraciju pronašla u šarenenoj atmosferi i mješavini kultura egzotične Afrike.

Ljeto voli šarene boje, brončanu put seksi zaigranost, osobito ako se radi o ljetnim noćima. Tako je i talijanski proizvođač modnih dodataka i putnih torbi, Carpisa, ovog ljeta inspiraciju našla u šarenoj atmosferi i mješavini kultura egzotične Afrike.

Carpisa summer kampanja_image 2

Pustinje, divlje ravnice, gradovi prepuni ljudi, tradicionalne rukotvorine afričkih plemena – svi su poslužili kao nadahnuće za Carpisa kolekciju za ljeto 2017. godine.

Carpisa summer kampanja_image 6

Kolekcija se sastoji od višenamjenskih i lako nosivih modela za grad i ljetovanje: od ruksaka preko shopperica pa sve do klasičnih torbi i vrećica.

Carpisa summer kampanja_image 4

Safari i jarke boje tropskog voća, minimalizam zlata i srebra koji podsjeća na boje savane spaljene tropskim suncem, glavna su inspiracija iza ovosezonske palete boja.

Carpisa summer kampanja_image 1

Pleteni cekeri i torbe podsjećaju na suvenire majstorske ručne izrade, a maleni ukrasi poput metalnih zakovica na kožnatim torbama evociraju tradiciju pažljivog ukrašavanja tijela.

 

Više

Trendovi

Savršeni mirisi iz L'Erbolario laboratorija za one željene tajanstvenosti i zavodljivosti.

Fashion report

Ruksak kao modni dodatak praktičan je zbog svoje veličine i u njega jednostavno možemo ubaciti laptop, rokovnik, dodatnu vestu ili bilo što drugo što...

Fashion report

Predstavljamo Carpisinih top 5 koje odgovaraju svim ukusima, stilovima i potrebama, a kojima jednostavno ne možete reći „ne“ jer su upravo to - klasične.

Fashion report

Penelope Cruz koja posjeduje veliku komunikativnu moć, autentičan je model ženske ljepote i, za sve žene, primjer dostižne elegancije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.