Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Uncategorized

Savjetnici za dodatke prehrani u bio&bio

Za sve one koji se pitaju što izabrati iz velike ponude suplmenata, na raspolaganju je bio&bio tim koji se kontinuirano educira, a u kojemu se nalaze i nutricionisti, aromaterapeuti i fitoterapeuti. Uz pomoć educiranih i stručnih bio&bio savjetnika, svi kupci lako će odabrati idealan prirodni dodatak prehrani prilagođen upravo njihovim potrebama.

Suvremeni način života i sveprisutni stres uzrokuju mnoge izazove našem imunološkom sustavu. Stoga često niti potpuna prehrana nije dovoljna kako bismo bili puni energije i nosili se s izazovima iz okoliša. To je jedan od najčešćih razloga zašto sve češće koristimo dodatke prehrani s ciljem očuvanja i poboljšanja zdravlja. 

Sinonim za zdravu ekološku hranu i dodatke prehrani kod nas su bio&bio trgovine. Između 4000 certificiranih ekoloških proizvoda na 17 lokacija nalazi se i više od 200 prirodnih dodataka prehrani, provjerenih svjetskih i domaćih brendova.

Za sve one koji se pitaju što izabrati iz velike ponude suplmenata, na raspolaganju je bio&bio tim koji se kontinuirano educira, a u kojemu se nalaze i nutricionisti, aromaterapeuti i fitoterapeuti. Uz pomoć educiranih i stručnih bio&bio savjetnika, svi kupci lako će odabrati idealan prirodni dodatak prehrani prilagođen upravo njihovim potrebama.

Kupci su svakodnevno u potrazi za efikasnim, ali provjereno prirodnim dodacima prehrani. Njihovi su razlozi raznoliki; od poboljšanja imuniteta, problema s alergijama, tzv. „ženskih tegoba“, urinarnih infekcija itd. Mi svakom od njih pristupamo individualno i preporučamo učinkovite recepture, na temelju stručnih podataka, ali i vlastitog iskustva. Pritom uvažavamo činjenicu da ljudi danas nemaju mnogo vremena i da trebaju jednostavna i efikasna rješenja. bio&bio trgovine neprestano ulažu u edukaciju i razvoj svojih zaposlenika i važno nam je da svaki kupac u naših 17 trgovina širom Hrvatske može dobiti valjanu informaciju i savjet iz područja eko hrane i dodataka prehrani. Kako bismo bili i online dostupni, uveli smo adresu [email protected] putem koje naši savjetnici odgovaraju na upite kupaca o izboru dodataka prehrani.“, rekla je bio&bio nutricionistica, Mateja Horvat.

Cjeloviti sastojci i inovativni načini proizvodnje odlikuju ponudu prirodnih dodataka prehrani u bio&bio trgovinama, među kojima se ističu:

  • široka paleta tinktura od ljekovitog bilja iz ekološkog uzgoja, iznimno popularnih zbog velike učinkovitosti i jednostavne primjene;
  • mikroalge poput Spiruline Pacifice, chlorelle i AFA alge, tražene su zbog iznimno bogatog sastava;
  • najsuvremenije recepture vitaminsko mineralnih suplemenata čest su odabir pri održanju dobrog zdravlja, poput onih branda Royal Green, prvih dodataka prehrani na našem tržištu s certifikatom organskog uzgoja;
  • snažni probiotici i moćne gljive Fungi Perfecti zaokružuju paletu i odgovaraju na potrebe suvremenih dinamičnih ljudi.

U ljetnim mjesecima svakako je najpopularniji BiAstin, originalna formula koja sadrži 100% prirodni astaksantin s Havaja i vitamin E. Prirodni je anti age eliksir jer štiti stanice od oštećenja te je idealna zaštita pri povećanom izlaganju suncu. Djeluje protuupalno te je čest odabir sportaša i rekreativaca. BiAstin od 12 mg osigurava dnevnu dozu astaksantina u samo jednoj veganskoj kapsuli, po čemu je jedinstven na tržištu.

 

Više

Zanimljivosti

Više od 115 proizvoda bio&bio robne marke nalazi se u 100% kompostabilnoj ambalaži od celuloznih vlakana, uključujući i naljepnicu, što znači da ih se...

Zanimljivosti

Iz bogate eko i organske bio&bio ponude dolaze blagdanski setovi i kreativni darovi.

Savjeti stručnjaka

Imunološki sustav naš je saveznik koji danonoćno brani tijelo od svih mogućih napada

Savjeti stručnjaka

Zamislimo jetru kao centralnu detoks tvornicu koja, uz to, ima još stotine važnih funkcija u organizmu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.