Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Uncategorized

Savjetnici za dodatke prehrani u bio&bio

Za sve one koji se pitaju što izabrati iz velike ponude suplmenata, na raspolaganju je bio&bio tim koji se kontinuirano educira, a u kojemu se nalaze i nutricionisti, aromaterapeuti i fitoterapeuti. Uz pomoć educiranih i stručnih bio&bio savjetnika, svi kupci lako će odabrati idealan prirodni dodatak prehrani prilagođen upravo njihovim potrebama.

Suvremeni način života i sveprisutni stres uzrokuju mnoge izazove našem imunološkom sustavu. Stoga često niti potpuna prehrana nije dovoljna kako bismo bili puni energije i nosili se s izazovima iz okoliša. To je jedan od najčešćih razloga zašto sve češće koristimo dodatke prehrani s ciljem očuvanja i poboljšanja zdravlja. 

Sinonim za zdravu ekološku hranu i dodatke prehrani kod nas su bio&bio trgovine. Između 4000 certificiranih ekoloških proizvoda na 17 lokacija nalazi se i više od 200 prirodnih dodataka prehrani, provjerenih svjetskih i domaćih brendova.

Za sve one koji se pitaju što izabrati iz velike ponude suplmenata, na raspolaganju je bio&bio tim koji se kontinuirano educira, a u kojemu se nalaze i nutricionisti, aromaterapeuti i fitoterapeuti. Uz pomoć educiranih i stručnih bio&bio savjetnika, svi kupci lako će odabrati idealan prirodni dodatak prehrani prilagođen upravo njihovim potrebama.

Kupci su svakodnevno u potrazi za efikasnim, ali provjereno prirodnim dodacima prehrani. Njihovi su razlozi raznoliki; od poboljšanja imuniteta, problema s alergijama, tzv. „ženskih tegoba“, urinarnih infekcija itd. Mi svakom od njih pristupamo individualno i preporučamo učinkovite recepture, na temelju stručnih podataka, ali i vlastitog iskustva. Pritom uvažavamo činjenicu da ljudi danas nemaju mnogo vremena i da trebaju jednostavna i efikasna rješenja. bio&bio trgovine neprestano ulažu u edukaciju i razvoj svojih zaposlenika i važno nam je da svaki kupac u naših 17 trgovina širom Hrvatske može dobiti valjanu informaciju i savjet iz područja eko hrane i dodataka prehrani. Kako bismo bili i online dostupni, uveli smo adresu [email protected] putem koje naši savjetnici odgovaraju na upite kupaca o izboru dodataka prehrani.“, rekla je bio&bio nutricionistica, Mateja Horvat.

Cjeloviti sastojci i inovativni načini proizvodnje odlikuju ponudu prirodnih dodataka prehrani u bio&bio trgovinama, među kojima se ističu:

  • široka paleta tinktura od ljekovitog bilja iz ekološkog uzgoja, iznimno popularnih zbog velike učinkovitosti i jednostavne primjene;
  • mikroalge poput Spiruline Pacifice, chlorelle i AFA alge, tražene su zbog iznimno bogatog sastava;
  • najsuvremenije recepture vitaminsko mineralnih suplemenata čest su odabir pri održanju dobrog zdravlja, poput onih branda Royal Green, prvih dodataka prehrani na našem tržištu s certifikatom organskog uzgoja;
  • snažni probiotici i moćne gljive Fungi Perfecti zaokružuju paletu i odgovaraju na potrebe suvremenih dinamičnih ljudi.

U ljetnim mjesecima svakako je najpopularniji BiAstin, originalna formula koja sadrži 100% prirodni astaksantin s Havaja i vitamin E. Prirodni je anti age eliksir jer štiti stanice od oštećenja te je idealna zaštita pri povećanom izlaganju suncu. Djeluje protuupalno te je čest odabir sportaša i rekreativaca. BiAstin od 12 mg osigurava dnevnu dozu astaksantina u samo jednoj veganskoj kapsuli, po čemu je jedinstven na tržištu.

 

Više

Savjeti stručnjaka

Zamislimo jetru kao centralnu detoks tvornicu koja, uz to, ima još stotine važnih funkcija u organizmu.

Savjeti stručnjaka

Spirulina je plavo- zelena mikroalga i najstarija biljka na svijetu koju u potpunosti upoznate tek kad ju krenete koristiti.

Gastronomija

Mediteranska prehrana jedna je od najpopularnijih, a mogli bismo reći i da je više od same prehrane.

Duh i tijelo

Stari Grci i Rimljani gradili su termalne kupke na obalama Sredozemlja i Atlantika, a grčki dramaturg Euripid je u petom stoljeću prije Krista napisao...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.