Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Savršen poklon za baš svaku prigodu

Bilo da se radi o rođenju djeteta, rođendanu, godišnjici, korporativnom darivanju, Premium Box predstavlja darivanje na potpuno novoj razini.

Kod darivanja postoje dvije vrste ljudi – oni koji više vole darivati nego dobivati poklone i oni koji muku muče sa odabirom pravog poklona. U koju god da skupinu spadate, sigurno će vas oduševiti unikatan poklon za sve prilike iz Premium Box-a!

Riječ je o hrvatskom brendu koji vam omogućava najljepše iskustvo darivanja do sada. Bilo da se radi o rođenju djeteta, rođendanu, godišnjici, korporativnom darivanju, Premium Box predstavlja darivanje na potpuno novoj razini.

Personalizirani pokloni koji izazivaju najljepše emocije

Pokloni Premium Box-a dolaze u luksuznoj crnoj ili bijeloj kutiji sa elegantnim zlatnim slovima, a ako se radi o korporativnom darivanju, moguće je sve uskladiti sa identitetom tvrtke. S obzirom da se radi o personaliziranom poklanjanju, u poklon možete ukomponirati i personaliziranu čestitku. Premium Box čvrsto podupire domaće brendove, koje zbog unikatnosti i kvalitete najradije odabire pri svakom darivanju. Uz domaće brendove nudi i široku lepezu stranih brendova koje možete odabrati za sadržaj poklona. Dostava Premium Box-a vrši se diljem Hrvatske i svijeta pa tako možete razveseliti i one koji su kilometrima daleko. Na vama je da odaberete sadržaj i cjenovni rang poklona, a ostatak prepuštate pravim stručnjacima.

Unbox your emotions

Vodeći se motom „Unbox your emotions“, cijelom doživljaju darivanja daju posebnu čaroliju jer je cilj izazvati posebno oduševljenje i smjestiti poklon u sjećanje posebnih uspomena osobe. Ako vam pak izražavanje osjećaja nije jača strana, ovakvim kreativnim načinom darivanja emocije će govoriti same za sebe kroz potpuno personalizirani poklon.

Ništa ne govori ljubav i pažnja kao briga o interesima osobe koju darujemo i prilici u kojoj taj poklon poklanjamo jer ako to odradimo dobro, poklonit ćemo puno više od samog poklona i upravo zato je Premium Box idealan izbor.

S obzirom da je Božić pred vratima, pravo je vrijeme da razmislite što biste voljeli uvrstiti u predivnu Premium Box kutiju. Nema ljepše stvari od darivanja onih do kojih vam je stalo, a pravi znak pažnje je dati poklon osmišljen posebno za njih.

Božićna čarolija je najljepša kada se dijeli s drugima, podijeli ju na najljepši, Premium Box način!

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Horoskop

Ako niste sigurni što pokloniti bliskim osobama za nadolazeće blagdane, možda vam astrologija može pomoći da donesete dobar izbor.

Dobar posao

Njihov bogat asortiman sadrži vrhunske hrvatske i strane brendove, dok se posebna pažnja posvećuje eco friendly proizvodima.

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.