Savršeni Magical Book Lab i Ana Kolega

Ove godine Magical Book Lab nam donosi nešto zaista posebno kao dio ponude za Valentinovo. Iskustvo nam govori da će vašoj zahtjevnoj polovici izmamiti osmijeh od uha do uha, a možda i pokoju suzu. Naravno, suzu radosnicu!
Dan zaljubljenih stiže nam vrlo brzo. Stoga su vrijedni čarobnjaci Magical Book Lab-a zavrtjeli svojim čarobnim štapićima i ponovo nas oduševili ponudom.

Kao i uvijek, poslušat će Vaše želje za izradu dizajna multimedijalnih unikatnih knjiga te uz fotografije uključiti i posvete, pjesme ili željene citate. Najdraže videozapise unesite u knjige putem QR kodova i oduševljenje poklonom zasigurno neće izostati! Knjigu zatim okrunite predivnim sjajnim koricama tvrdog uveza i personalizirajte ih po želji, a Magical Book Lab vam poklanja apliciranje ispupčenog 3D printa na koricama knjiga za sve narudžbe ostvarene do 01.02.2019. godine. Sjajno zar ne?

Kao veliku novost u ponudi, predstavili su nam nove rokovnike izrađene u suradnji sa zadarskom akademskom umjetnicom Anom Kolegom! Rokovnici su dostupni u 9 različitih motiva, dok se vesele ilustracije protežu s prednjih na stražnje korice. Formata su A5, a uz malo čarolije rokovnici mogu postati i notesi bez kalendara ili vesele bilježnice.

Želimo da pokloni za Valentinovo ove godine budu unikatni i zaista savršeni.