Savršeno rješenje za siječanjsku depresiju

Previše ste puta čuli kako je siječanj onaj mjesec koji je obojen sivilom depresije. Osjećaj je svakog siječnja uvijek isti. Bezvoljnost, manjak motivacije za bilo kakvu aktivnost.

Stanite na trenutak. Zaustavite svoje misli i učinite nešto za sebe što će vam pomoći da vratite malo boje u svoje dane, toliko potrebne za vaš unutarnji mir.

Masaža. Kako vam zvuči da odvojite pola sata za sebe i svoje tijelo? Meditativna glazba u pozadini ugodne prostorije u kojoj miriše na mir. Eterična ulja koja neće samo opustiti vaše tijelo, nego i nahraniti kožu.

Wellness Residence u zagrebačkoj Dubravi, mjesto je na kojem ćete sigurno zaboraviti na sivilo siječanjske depresije i priuštiti svom tijelu opuštajući tretman masaže. Istraživanja su pokazala da masaža djeluje jednako blagotvorno kao i tjelovježba. A uz sve to, masažom ćete potaknuti oslobađanje hormona sreće i dobrog raspoloženja.

Bogata ponuda detox čajeva, svježeg voća i slastica upotpunit će relaksirajuće trenutke koje možete provesti s vama dragom osobom. Ako ste ljubitelj saune, Wellness Residence u svojoj ponudi ima čak tri vrste sauna koje će zadovoljiti sve one koji traže nešto više za sebe. Novo u Wellnessu Residence je mikrodermoabrazija, postupak koji će vratiti sjaj vašoj koži potičući stvaranje novih stanica te kolagena. Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja kože.

Wellness Residence u zagrebačkoj Dubravi, mjesto je na kojem ćete odmorniji i sigurniji u sebe zablistali već na početku ove godine. Dopustite si trenutke na kojem će vam tijelo i duh biti zahvalni.