Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Savršeno vjenčanje, savršena haljina

Skoko predstavio kolekciju večernjih haljina, kada je s nekoliko glamuroznih vjenčanica najavio zaokret u svom dosadašnjem radu, bridal lookbook donosi najnovije modele za savršeno ljetno vjenčanje.

Prepoznatljiv po raskošnim večernjim haljinama, omiljeni dizajner poznatih Hrvatica, Ivica Skoko, predstavlja lookbook s vjenčanicama iz najnovije kolekcije. Nakon revije na tjednu mode BIPA FASHION.HR u ožujku, na kojoj je Skoko predstavio kolekciju večernjih haljina, kada je s nekoliko glamuroznih vjenčanica najavio zaokret u svom dosadašnjem radu, bridal lookbook donosi najnovije modele za savršeno ljetno vjenčanje. Kolekcija vjenčanica nastavlja se na proljetne modele prikazane na pisti s prepoznatljivim glamuroznim potpisom Ivice Skoke. Prikladne za taj poseban i najromantičniji dan, haljine su jako ženstvene i senzualne, klasičnih elegantnih silueta.

 

“Obožavam raditi haljine u kojima se žene osjećaju posebno, a vjerujem da nema posebnijeg dana u životu svake žene od vjenčanja. S obzirom na to da dosadašnjim kolekcijama dominiraju večernje haljine, logičan je slijed kreiranje vjenčanih haljina koje zahtijevaju individualan pristup svakoj našoj klijentici. U svaku tu haljinu uloženo je jako puno ručnog rada i finih detalja, koji čine da se žena osjeća romantično poput moderne princeze, a istovremeno sofisticirano i moćno”, izjavio je Ivica Skoko.

 

Inspiriran vječnim klasicima i divama iz bajkovitih modnih editorijala, notu suvremenog dizajner daje luksuznim detaljima kao što je 3D čipka, a klasičnu finu čipku obogatio je vezenim laticama. Ženstvenost vjenčanim haljinama daju bezvremenski krojevi naglašene siluete.

Već nekoliko sezona, poslovna partnerica Ivice Skoke, Ivana Bilandžija Billy koja je zadužena za styling, uz vjenčane modele daje i prijedlog make up lookova za romantična i ženstvena izdanja. “Bitno je da make up odgovara haljini i prati cjelokupan look. Obično je make up za vjenčanja prozračan, lagan, minimalistički, ali u posljednje vrijeme su se izgubile barijere. Mnogim mladenkama sjajno odgovara crveni ruž ili neka druga boja koja se dosad nije koristila za romantične prigode. Najvažnije je da make up istakne ljepotu i eleganciju mladenke i haljine koju nosi”, preporučuje Ivana Bilandžija Billy.

Fotograf: Jure Perišić

Manekenka: Paula Puškaš (Talia model)

Styling i make up: Ivana Bilandžija Billy

Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy

Više

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

S modne piste

Najnoviju žensku kolekciju osmišljenu povodom 25.-e obljetnice rada i postojanja, doajen hrvatske mode, Ivica Skoko, predstavio je samostalnom revijom na jednoj od najljepših morskih...

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

S modne piste

zašla je nova kampanja hrvatskog brenda vjenčanica i svečane odjeće Kalisi design koja nosi naziv "Šumska priča", nadahnuta mitovima o vilama na našim prostorima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.