Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Savršenstvo kombinirano laganom teksturom koja traje

Wonder Me Powder-No-Powder stavlja na test “suhu kožu”, koja je obično neprikladna za ovu kategoriju proizvoda, no ovaj kompaktni puder potvrđen je kao idealan za sve tipove kože.

Izvanredna multifunkcionalnost čini ga savršenim puderom, kao i kada se nanese na kraju za fiksiranje, tako i kada se koristi sam. Wonder Me je nevjerojatan za nanošenje jer optički usavršava ten, gotovo kao da je “filter društvenih medija” prenijet u stvarni život. Koža trenutno izgleda ujednačenije, bez vidljivog “efekta pudera”.

Trenutačno usavršuje i zaglađuje ten bez ostavljanja tragova pudera na licu. Smanjuje pore i nepravilnosti, čineći teksturu kože glatkom i čvršćom te uklanja efekt sjaja. Savršeno je otporan na znoj i vlagu nudeći besprijekoran i dugotrajan makeup.

Wonder Me Powder-No-Powder stavlja na test “suhu kožu”, koja je obično neprikladna za ovu kategoriju proizvoda, no ovaj kompaktni puder potvrđen je kao idealan za sve tipove kože.

Ne ostavlja tragove, na vašem licu će biti kao druga koža.

Zahvaljujući sferičnim puderima nove generacije, tekstura je lagana i neprimjetna poput druge kože. Ispravlja ten bez ostavljanja traga pudera na licu, njegova lakoća čini ga pogodnim za sve tipove kože. Formulirano s 94% sastojaka prirodnog porijekla, bez talka i bez sastojaka životinjskog podrijetla

Nijanse: 199,90kn / 26,53 €

  • 010 – IVORY
  • 020 – NUDE
  • 030 – WARM BEIGE
  • 040 – SAND
  • 009 – BANANA
  • 050 – SUNKISS

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 21. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Nela Ilinić.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana...

Savjeti i preporuke

Unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear obogaćen je s 81% seruma za njegu kože, zaštitom protiv zagađenja iz zraka urbanih sredina te zaštitnim faktorom SPF...

Beauty report

Potaknuta kreativnošću i strasti PUPA je tijekom godina uspješno stvorila brojne linije makeup proizvoda, od kojih je globalno najpopularnija VAMP! linija.

Beauty report

Izdržati cijeli dan s postojanim, besprijekornim make upom čini se kao nemoguća misija...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.