Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trudnoća

Saznajte iz prve ruke odgovore na brojna pitanja vezana uz trudnoću i roditeljstvo

Europa Donna Hrvatska organizirana besplatna edukacija za trudnice i dojilje pod nazivom „Zdrava mama sretna beba!“.

Biti roditelj zasigurno je najljepši, ali i najzahtjevniji zadatak na svijetu. Zadatak je to koji svi priželjkuju, ali ga se mnogi i pribojavaju. Buduće majke, a posebno one koje tu ulogu igraju po prvi puta, imaju razne nedoumice oko početka ovog novog razdoblja u životu. Nakon neopisive sreće slijede mnogobrojna pitanja te je upravo zato u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska organizirana besplatna edukacija za trudnice i dojilje pod nazivom „Zdrava mama sretna beba!“.

Na konferenciji će sudjelovati stručnjaci iz raznih područja te će tako posjetitelji iz prve ruke doznati sve o tehnikama dojenja, dojenju u javnosti, prehrani trudnica i dojilja, postporođajnoj depresiji, kako i kada se vratiti u formu nakon poroda, dohrani beba, kao i važnosti samopregleda i redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke. Na sva pitanja spremno će odgovarati nutricionist Ivona Grilec, kineziolog Lana Novota, psiholog Maja Vučić, partonažna sestra Jasmina Nemec te doc. dr. sc. Vesna Ramljak, predsjednica Hrvatskog foruma protiv raka dojka Europa Donna.

Konferencija će se održati u utorak, 15. listopadaod 10 do 13 sati u velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog društva. Pozivamo sve trudnice i majke da posjete konferenciju i saznaju sve o pitanjima koje ih muče na početku najvažnijeg životnog razdoblja zvanog roditeljstvo. Ulaz je slobodan, ali je zbog ograničenog broja mjesta potrebno potvrditi svoj dolazak na [email protected].

Više

Zdravstveni karton

Dan ružičaste vrpce podržale su i brojne poznate osobe iz svijeta politike i javnog života priključivši se humanitarnoj akciji.

Događanja

Kako bi barem malo pripomogla pozitivnom trendu odgovora na ova i slična pitanja, spisateljica i ambasadorica udruge Europa Donna Hrvatska, Josipa Pavičić Berardini organizirala...

Zdravstveni karton

Oba događaja održala su se u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska, koja više od 20 godina aktivno djeluje na podizanju svijesti i edukaciji o...

Duh i tijelo

Teška vremena ne izvlače iz ljudi ni najbolje ni najgore, nego pokazuju kakvi oni doista jesu: solidarni, empatični i velikodušni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.