Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Saznajte kako se konačno riješiti viška stvari na najbolji način

Prostor u kojem živimo uglavnom oslikava i stanje našeg uma.

Prostor u kojem živimo uglavnom oslikava i stanje našeg uma. Danas se ljudi sve češće odlučuju na minimalistički životni stil, jer sređujući kaos u kući, zapravo, sređuju i svoje misli i život.

Minimalizam će vam pomoći i da uštedite vrijeme i energiju, odnosno da ih ne gubite na traženje stvari po kući. Više vam pažnju neće odvlačiti nepotrebne stvari, pa ćete automatski postati sretniji. Uz manje stvari, čišćenje je potrebno rjeđe i traje kraće!

Pratite sljedećih 5 koraka:

  1. Napravite listu stvari, svaku ubacite u neku grupu, poput odjeće, dokumenata, uspomena i slično. Identificirajte grupe i stvari.
  2. Precrtajte sve nepotrebne stvari u svakoj grupi.
  3. Spakirajte sve precrtane stvari.
  4. Razmislite i odlučite hoćete li koristiti stvari koje su ostale na listi i da li vam realno trebaju. One koje naknadno precrtate također spremite.
  5. Odlučite gdje ćete sa stvarima koje ste spremili – odložite ih na posebno mjesto, prodajte ili poklonite onome kome su potrebne.

Pročitajte još

Dizajn

Bilo da dajete prednost jednostavnom skandinavskom stilu, razigranom boho ili ugodnom Provence, pravi odabir tekstila ključan je za interijer.

Moj dom

5 savjeta za uređenje doma u manje od tjedan dana.

Moj dom

Želite li interijer oplemeniti nečime što odiše vašom kreativnošću shabby chic dizajn je najbolji izbor.

Horoskop

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens).

Advertisement