Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Saznajte nove trendove u nutricionizmu

Međunarodni kongres nutricionista vraća se nakon dvije izazovne pandemijske godine.

Međunarodni kongres nutricionista vraća se nakon dvije izazovne pandemijske godine. Ove godine biti će to naš osmi Kongres po redu, a održati će se od 19. do 21. svibnja 2022. godine u Sheraton Hotelu u Zagrebu.

Kao i svih prethodnih godina posebnost ovog Kongresa je upravo njegov interdisciplinarni pristup pri čemu će  teme predavanja biti usklađene s aktualnim trendovima u nutricionizmu i srodnim znanostima, ali također će uključivati i radionice namjenjene studentima kao i opušteno druženje stručnjaka iz nutricionizma i ostalih srodnih znanosti!

Kako smo već naglaslili, posebnost ovog Konresa je što  okuplja ne samo nutricioniste, već i stručnjake iz različitih grana znanosti, od medicine, farmacije, kineziologije, psihologije, prehrambene tehnologije do agronomije. Kongres je organiziran pod vodstvom Hrvatskog Saveza Nutricionista – nacionalne zajednice udruga nutricionista i dijetetičara u Republici Hrvatskoj, u suradnji s nekolicinom domaćih i stranih partnera.

Obzirom na to da smo dvije godine imali pauzu, kao i činjenicu da je Kongres međunarodnog karaktera ove godine se posebno veselimo tome što ćemo na našem Kongresu obuhvatiti niz predavanja, radionica, panel i sponzoriranih predavanja od strane  domaći i stranih stručnjaka iz različitih polja djelovanja naše struke. Nutricionizam je danas neizostavna sastavnica životnog užitka i održivog razvoja stoga će teme predavanja na 8. Međunarodnom kongresu nutricionista pratiti nove trendove u prehrani kao što su ekološka hrana, primjena vitamina D u kliničkoj praksi, klinička prehrana u praksi – dijetoterapija onkoloških pacijenata, prehranu trkača profesionalaca i amatera i mnoge druge, dajući mogućnost svakom sudioniku da pronađe nešto iz vlastitog područja interesa.

Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima. Naime, Kongres redovito posjeti preko 400 sudionika iz Hrvatske i inozemstva! Slobodno vrijeme ispunjeno je interaktivnim eno-gastro eventom, a vrhunac zabave je već tradicionalno druženje na Gala večeri.

Promocija zdravog življenja postaje predmet zanimanja sve većeg broja ljudi, ne samo na individualnoj nego i na globalnoj razini. Zahvaljujući tome, ova tema dobiva veliku pozornost javnosti i medijsku popraćenost. Stoga, ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete 8. Međunarodni kongres nutricionista te prošire i obnove svoja znanja iz područja nutricionizma. Pozivamo i studente prehrambenih fakulteta, medicinskih fakulteta, farmacije, kineziologije i srodnih grana znanosti da sudjeluju na Kongresu i nadograde svoje znanje, ali i iskoriste mogućnost razgovora s vodećim stručnjacima te, potencijalno, i s budućim poslodavcima.

Sve dodatne informacije možete saznati na službenoj stranici Kongresa https://congress-nutrition.org/

Više

Dobar posao

Kada sam išao na Olimpijske igre svaki sportaš je imao svoj jelovnik koji se slagao u skladu s trenerima, liječnicima i nutricionistima.

Trendovi

Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Moj dom

Veliki trend bit će povratak u prošlost, odnosno uređenje interijera u „nostalgic stilu“ koji podsjeća na interijere koje su imale naše bake.

Savjeti stručnjaka

Svjesna prehrana prilagođena ljetnim uvjetima pomoći će našem tijelu da se nosi s vrućinama, a istovremeno mu pružiti prijeko potrebne nutrijente i energiju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.