Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Saznajte više o mikrobiomu na humanitarnom &Body eventu

Dana 28. siječnja 2023. u trening centru ANDREA’S ROOM, Berislavićeva 21, Zagreb održat će se treći po redu humanitarni &Body event.

Dana 28. siječnja 2023. u trening centru ANDREA’S ROOM, Berislavićeva 21, Zagreb održat će se treći po redu humanitarni &Body event. Druženje počinje u 10h te traje do 14h. Uključuje niz predavanja, radionica, panela, tjelovježbi i sličnih aktivnosti, uz nagrade i poklon pakete sponzora.

Event je temeljen na &Body programu kojeg je pokrenula Andrea Solomun te njime želi ljudima dati znanje i alate za podizanje kvalitete života. Ovog puta fantastičan line-up predavača i stručnjaka iz područja medicine i znanosti predavat će na temu mikrobioma crijeva i njegovog sveukupnog utjecaja na zdravlje ljudi.

Događaj je humanitarnog karaktera, novac od kotizacija bit će doniran SPECIJALNOJ BOLNICI ZA KRONIČNE BOLESTI DJEČJE DOBI – GORNJA BISTRA.

Cijena jedne kotizacije je 50 EUR, a na događanje se možete prijaviti do 26. siječnja 2023. na mail: an[email protected] uz napomenu da je broj mjesta ograničen.

Osim raznih predavanja i panela imat ćete priliku izmjeriti vaš tjelesni sastav, napraviti analizu tjelesnog balansa i posture, odraditi kraće tjelovježbe kako biste povećali opseg svog pokreta, dobiti savjetovanje oko narušenog odnosa i/ili poremećaja u prehrani ili pak savjetovanje i protokol za kvalitetniji san.

Predavači i stručni suradnici &Body eventa:

  • Andrea Solomun: The big 3 – sleep, nutrition & movement; radionica povećanja opsega pokreta – snažno, fleksibilno i mobilno tijelo
  • Andrija Karačić dr.med
  • Sebastijan Orlić, dr.sc
  • Dr.sc. Anđela Jelić mag.psych
  • DO. Iva Kraljeta: Manualna terapija
  • Miljana Pavković, mag cin, Savjetnica sportske prehrane u Farmacia Sportskom savjetovalištu u Arena centru: Mjerenje i analiza sastava tijela

&Body program Andrea Solomun osmislila je kako bi njime poboljšala vašu snagu, fleksibilnost i mentalnu otpornost što posljedično utječe i povećava kvalitetu vašeg života i dugovječnost. Program kroz 12 tjedana prolazi različite treninge koji vam svojom raznolikošću donose vrhunsku dobrobit za vaše svakodnevne potrebe. Sadrži alate za bolji san, očuvanje i izgradnju energije, savjete o prehrani, najnovije podatke o prehrani i postu, hormonskom zdravlju (posebno za žene), savjete kako ublažiti stres, koji su suplementi obavezni, zašto je važno redovito raditi krvne pretrage, kao i mjeriti sastav tijela itd. 

Vježbanjem &Body programa stvarate nove navike koje će s vremenom promijeniti kvalitetu vašeg života na bolje i to održivo i zauvijek. Program je progresivan tako da ga možete i trebate ponovno i iznova koristiti te održavati i postizati dobitke.

Sponzori ovog događanja su: Aruna, Hamapharm, Centar za crijevni mikrobiom, Kineta, Centar za kulturu prehrane, Moja Farmacia, Marra, Uriage, Ani Biome, Argentum, Dandelion, Funkcionalna medicina, Jana, Gajbica, Food Beyonders i Spin.

Za više informacija o &Body programu posjetite:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Više

Savjeti stručnjaka

Umjesto uzimanja antibiotika, pojava virusa i prehlada može se smanjiti na prirodan način, svakodnevnim uzimanjem dodataka prehrani.

Zdravstveni karton

Zbog neupitne djelotvornosti gavez je u narodu uvijek bio veoma omiljena biljka, a kasnije je djelovanje i znanstveno dokazano.

Darivanje

Atopijski dermatitis je kronična upalna bolest sa simptomima crvenila, osipa i vrlo neugodnog svrbeža kože

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će u prvoj emisiji nove, jedanaeste sezone popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu ŽENSKA MUDROST, ugostiti poznate...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.