Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Saznajte više o refleksoterapiji

Ako niste znali, refleksoterapija je jedna od najstarijih metoda iscjeljenja.

Ako niste znali, refleksoterapija je jedna od najstarijih metoda iscjeljenja. Pomoću stimuliranja i masaže određenih točaka na stopalima poboljšava se opće stanje organizma te omogućava rješavanje brojnih zdravstvenih tegoba.
Iako se može primjenjivati na raznim dijelovima tijela, kao što su dlanovi, uši ili lice, najčešće se tretiraju upravo stopala budući da se pokazalo kako su tretmani tada najučinkovitiji. Već nekoliko uzastopnih tretmana kod iskusnog refleksoterapeuta mogu ublažiti razna akutna stanja, migrene, zubobolje, izliječiti probavne tegobe, nesanicu, prehlade, pomoći kod poremećaja u radu jetre ili žuči, menstrualnih i drugih tegoba.

Ah, ta stopala

Za vrijeme samoga tretmana osoba leži na leđima na stolu za tretmane, a u slučaju da pacijentu zbog specifičnog stanja to ne odgovara, može leći na trbuh ili na bok. Refleksoterapeut laganim pokretima prvo razgibava stopala da bi poboljšao cirkulaciju, a zatim kombinira slabije i jače pritiske i masažu na zonama stopala koje su povezane s tegobama tretirane osobe.

Pritiskom na određene refleksne zone i završne točke energetskih meridijana, stimuliraju se unutarnji organi koji se oslobađaju štetnih toksina, poboljšava se cirkulacija i energetski protok. Refleksoterapijom regeneriramo i uravnotežujemo organe koji tako lakše vrše svoju funkciju te se cijeli organizam dovodi u bolje i zdravije stanje, a nije zgorega napomenuti ni da pomaže i kod mršavljenja.

Zašto ne biste bili mirni, opušteni, bolje koncentracije, kreativniji? Sačuvajte svoje zdravlje i prevenirajte probleme na prirodan i učinkovit način.

Dogovorite, baš poput nas, svoj termin u Health centru. Nećete pogriješiti!

Health centar
Radnička cesta 20a
10 000 Zagreb
Tel. 01 5605711
Mob. 091 1555619
www.healthcentar.com
[email protected]

Više

Duh i tijelo

Masaža prstiju pomaže nam osloboditi se napetosti u organizmu uz istovremeno otpuštanje blokada i nesmetan protok energetskih puteva.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Budi fit

Ako patite od tvrdih vratnih mišića i bolova u vratu zasigurno će vam sljedeći savjeti pomoći u opuštanju istih.

Zanimljivosti

Svaki tretman masažom u Arun Thai Massage by Leo salonu usmjeren je i krojen u skladu s individualnim potrebama, a cjelokupni doživljaj upotpunjuje i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.