Saznali smo kako raščešljati kosu bez čupanja i suza

Njegujete li svakodnevno kosu? Imate li problema s raščešljavanjem? Muku koju mučite s kosom svako jutro zaboravite uz PHYTOPROGENIUM vrlo nježno mlijeko za raščešljavanje kose.

 

Povodom Dana žena PHYTO vas daruje s nježnim mlijekom za svaku kupnju na www.delmerion.hr iznad 300 kuna od 1. do 8. ožujka.

 

Naime, PHYTOPROGENIUM mlijeko za kosu je pomno osmišljeni proizvod kojeg mogu koristiti i djeca od 3 godine pa nadalje. Inspiriran biljkama, formuliran je kako bi održavao balans vlasišta i svih tipova kose. U sebi sadrži zobeno mlijeko koje je obogaćeno proteinima i lipidima te čini kosu mekom i odmah je čini lakšom za raščešljavanje, posebno dječje upetljane duge kose.

Ulje ružmarina i nevena obogaćeno je lipidima koji obnavljaju slomljene vlasi te daju hranjivost kosi. Ekstrakt sljeza hidratizira kosu, čini je elastičnom, mekom, zdravom i vraća joj podatnost i sjaj.

Ovaj proizvod, nježna rutina za očuvanje ravnoteže vlasišta i uljepšavanje svih vrsta kose je leave-in tretman lagane teksture i nježnog mirisa. Može se koristiti na mokroj kosi osušenoj toplim ručnikom prije češljanja te svakodnevno na suhoj kosi kako biste je stilizirali, osvježili i dali mirišljavost.

I vi i vaša djeca će zaboraviti na neugodnosti, čupanje i suze tijekom češljanja kose.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 12. ožujka točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica  Maja Hornjak