Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

#ŠEFICA nije samo knjiga, to je pravi pokret koji slijede milijuni žena

U knjizi nam, Amoruso nudi genijalne savjete o poslovnom uspjehu, ali uvodi i vrlo važan pojam – #GIRLBOSS (u nas se prevodi kao #ŠEFICA). #ŠEFICA označava samouvjerenu, modernu, kreativnu i snalažljivu ženu koja zna što želi te kako doći do toga.

Ove je godine Netflix prikazao seriju pod imenom #GIRLBOSS snimljenu prema istoimenoj knjizi ženskog modnog i poslovnog gurua Sophije Amoruso. Publicitet koji je pratio seriju bio je ogroman, a tomu je svakako pomogla i uključenost glumice Charlize Theron u projekt. Svakako zabavna za pogledati, serija prati samo kraći dio života koji Sophija opisuje u knjizi.

No, ono što je najvažnije za ovaj članak jest pokret među ženama širom planeta koji nosi naziv #GIRLBOSS. U vrijeme kada je Trump stigao na vlast i zamutio vode međunarodne politike, mjesto žena u svijetu postalo je vrlo upitno.

U knjizi nam, Amoruso nudi genijalne savjete o poslovnom uspjehu, ali uvodi i vrlo važan pojam – #GIRLBOSS (u nas se prevodi kao #ŠEFICA). #ŠEFICA označava samouvjerenu, modernu, kreativnu i snalažljivu ženu koja zna što želi te kako doći do toga. Mnogi pogriješe čitajući knjigu samo kao priručnik o materijalnom uspjehu u svijetu modnog biznisa. Namjera autorice je puno cjelovitija od upoznavanja žena s najboljim načinima stjecanja novca. Novac je, kako sama autorica kaže, samo sredstvo za omogućavanje slobode izbora. Ono što je autorici najvažnije jest da potakne žene na djelovanje i donošenje svojih vlastitih autentičnih izbora u životu. Medij knjige o usponu u modnom svijetu idealan je za širenje poruke koja će mnogim ženama pomoći da budu gospodarice svojeg vremena i egzistencije.

Autorica piše na vrlo direktan način i, velikodušno dijeleći svoje teško stečeno iskustvo, uspijeva u nama probuditi strast za promjenom. Potičući samopouzdanje urnebesnim primjerima iz svog kaotičnog života, Sophija nam na vrlo zabavan način govori da je postati #ŠEFICA samo i isključivo naša osobna stvar i nema veze s okolinom.

Pročitajte #ŠEFICU i odbacite sva pravila i predrasude koje su vam usađene tijekom života jer jedno je sigurno – uspjeh i posao su jedno, a biti #ŠEFICA je nešto puno veće i važnije od toga. #ŠEFICA je ono postanete kada volite sebe na pravi način.

Stilus knjiga, 129,00 kn.

[box style=”0″]

Dijelimo 2 knjige! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #šefica

Prijave primamo do 31. srpnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica:

  1. Kristina Abramovic
  2. Josipa Pilic

[/box]

Više

Istaknuto

Znate onu situaciju na poslu kada neka žena čeka promaknuće u šeficu tima ili šeficu sektora?

She Book Club

Kroz jedanaest poglavlja ona vas vodi kroz svoju životnu priču, daje savjete, uči kako preuzeti kontrolu nad vlastitim životom i karijerom i nadasve motivira.

Financije

Uspjeh je pozitivan titraj u vama. Privatna stvar. Osjećaj zanosa. Osjećaj moći i saznanje da sve možete.

Dobar posao

Milan Bandić sprema se na 'inventuru' u Zagrebačkom holdingu

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.