Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Serijal Dawn: Filmski serijal za ljubitelje misterija na Pickbox NOW

Četiri filma prikazuju glavnu junakinju kako otkriva svoju unutarnju snagu u suočavanju s prošlošću, traumama, mračnim tajnama i izazovima obiteljskog života.

Serijal Dawn (Dawn Series) filmska adaptacija je istoimenog romana spisateljice V. C. Andrews koja vodi publiku duboko u priču o životu Dawn Longchamp. Četiri filma prikazuju glavnu junakinju kako otkriva svoju unutarnju snagu u suočavanju s prošlošću, traumama, mračnim tajnama i izazovima obiteljskog života.

Sva četiri filma ovog serijala dostupna su na streaming servisu Pickbox NOW, pružajući gledateljima priliku da urone u složen svijet ovog napetog trilera bez reklama i bez pauza. Novi filmski naslovi dodatak su kolekciji od 18 mračnih filmova snimljenih prema knjigama autorice koji su već neko vrijeme dostupni i oduševljavaju gledatelje ovog streaming servisa.

TKO JE V. C. ANDREWS?

Cleo Virginia Andrews, poznatija kao V. C. Andrews, ostavila je neizbrisiv trag u svijetu književnosti svojim intrigantnim romanima, dubokim likovima i neočekivanim preokretima. Njezino nasljeđe nastavlja živjeti u adaptacijama njezinih djela, a filmski serijal “Dawn Series” nastavlja tu tradiciju svojom zapetljanom pričom o obiteljskim tajnama, traumama i izdržljivosti složenih odnosa. Inspirirana istoimenim romanom ‘Dawn’ iz 1990. godine, ova serija nosi sa sobom dubinu i kompleksnost originalnog teksta, nudeći gledateljima uvid u svijet V. C. Andrews na potpuno nov način.


Photo Credit: Bettina Strauss
KADA SAN POSTANE NOĆNA MORA

Svaki od četiriju filmova serijala vješto prenosi slojevitost i dubinu originalnog romana, uvodeći gledatelje u kompleksan svijet likova i događaja. Prvi film postavlja temelje priče te predstavlja mladu i darovitu Dawn čiji se život uskoro preokreće naglavačke. Osim preseljenja u novi grad i privatnu školu, Dawn paralelno otkriva mračne istine o svojoj obitelji. Svaki sljedeći film bavi se novim izazovima i otkrivanjem njezine unutarnje snage. Sa svakim filmom, gledatelji će uroniti u zamršeni svijet glavne junakinje koja se nosi s nasiljem i lažima te svjedočiti njezinu odrastanju i preobražaju.

Pickbox NOW obilježava desetu godišnjicu posebnim iznenađenjem. Tijekom slavljeničkih deset dana, od 8. do 18. svibnja, deset omiljenih epizoda potpuno je besplatno.

Ne propustite

Zanimljivosti

Ova serija otkriva živote članova obitelji Kennedy, istražujući njihove osobne borbe i političke izazove nakon tragičnih događaja.

Zanimljivosti

U svijetu beskonačnih mogućnosti koje serije pružaju, Pickbox NOW ističe se svojim izborom kvalitetnih naslova europske i svjetske produkcije.

Zanimljivosti

Proljeće je iza ugla, a Pickbox NOW pripremio je više od deset novih serija i filmova kako biste dočekali toplije dane u društvu omiljenih...

Zanimljivosti

Jer nismo samo supruge, majke i kraljice

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.