Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Serum koji spašava dehidriranu kožu

Bogata, hidratantna i dermatološki testirana formulacija pogodna za sve tipove kože. Šest aktivnih tvari pridonosi hidrataciji, glatkoći i elastičnosti kože te odgođenom nastanku bora.

Molekularna veličina hijaluronske kiseline određuje dubinu njenog prodiranja u kožu. U SAN HYDRA BOOST SERUMU inkorporirana je aktivna komponenta koja pokriva aktivnost sve tri molekularne težine hijaluronske kiseline (50 – 3000 kDa), u jedinstvenoj sirovini.

Obično se hijaluronati male molekularne težine koriste za brzo zatezanje tzv. „lifting“ učinak, hijaluronati srednje molekularne težine koriste se kao aktivatori intenzivnije sinteze elastina u koži, dok se hijaluronati velike molekularne težine koriste za površinsko hidiranje kože. Osim toga, u in vivo studijama ova trostruka hijaluronska kiselina pokazala je poboljšanje prirodne barijere kože od štetnih vanjskih utjecaja, smanjenje bora i bolje opće epidermalno zdravlja kože.

AQUAXYLTM je patentirana kombinacija šećera (ksilitol, anhidroksilitol, ksilitolglukozid, glukoza) koja kroz 3D koncept hidratacije kontrolira cirkulaciju vlage kroz sve slojeve kože, njezine rezerve i pojačava djelovanje hijaluronske kiseline.

Također, kao „štit protiv dehidracije“, AquaxylTM pojačava sintezu esecijalnih lipida i proteina uključenih u organizaciju rožnatog sloja kože te jača kožnu barijeru ograničavanjem gubitka vlage. Rezultati su mekša, glađa koža, normalizirana deskvamacija kože i izglađivanje finih bora.

Hidratacijski sustav u SAN Hydra boost serumu podržan je dodatkom provitamina B5–dekspantenola i biljnog pentilen glikola, koji također poboljšavaju površinsku hidrataciju kože.

Primjena

Na čisti dlan kapnuti 2-3 kapi te utapkati u vlažno lice, idealno nakon nanošenja SAN tonika za lice. Nakon uporabe nanijeti SAN Renew age protect kremu za lice ili drugu kremu iz SAN face care linije.

SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić, mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada u ljekarni i laboratoriju, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete naručiti u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr, a proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje.

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 13. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Elica Marelica.

Više

Beauty report

FOREO s ponosom najavljuje novi brend visokoučinkovitih skintech rješenja pod svojim okriljem: FAQ Swiss i njegove dugo iščekivane uređaje protiv starenja uz koje ćete...

Savjeti i preporuke

Posljedica smanjenja razine kolagena i ceramida je lice grublje strukture, dehidrirana i tanka koža bez elastičnosti što posljedično dovodi do pojave bora i gubitka...

Darivanje

Veliki broj osoba smatra da će akne proći same od sebe ignorirajući moguće posljedice te odbijajući pomoć dermatologa.

Zanimljivosti

Jasminka Šarić ima posao iz snova. Pomaže ljudima, radi ono što voli i cijelo je vrijeme okružena predivnim mirisima koji i na nju samu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.