Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Set za kratke dane i duge noć

pero®, ekološki i stilski osviješten hrvatski brend koji proizvodi prirodna certificirana sredstva za čišćenje i pranje rublja, izbacio je zimski “Set za kratke dane i duge noći” i poštedio muka sve tragače za praktičnim, dizajnerskim i originalnim poklonom.

Hladne i tmurne zimske dane zamijenio je sjaj božićnih lampica i donio nam dašak blagdanskog raspoloženja. Krenule su pripreme za najveselije doba godine, doba darivanja i druženja.

pero®, ekološki i stilski osviješten hrvatski brend koji proizvodi prirodna certificirana sredstva za čišćenje i pranje rublja, izbacio je zimski “Set za kratke dane i duge noći” i poštedio muka sve tragače za praktičnim, dizajnerskim i originalnim poklonom.

Idealnim za mamine nježne ruke smežurane od blagdanskog ludila, za muški dio tima koji i dalje slatko misli da je svoje obavio unošenjem bora u kuću, prijatelje koji su od dobivanja podmlatka postali eko fanovi, zaljubljenike u kuhanje i noćno pečenje kolača, prijateljicu koja na profilima blogerica i instagramu često viđa peru, ali ponajprije – pero® set je najbolji poklon za sve koji su odlučili voljeti sebe.

Set za kratke dane i duge noći sastoji se od dva najpopularnija proizvoda brenda, višenamjenskog sredstva za čišćenje i gela za pranje suđa koji su ujedno neizostavni dio svakodnevnih kućanskih rituala. Pomno osmišljenim prirodnim formulacijama pero® proizvodi staju na kraj lošim iskustvima s čišćenjem jer bakterije i nečistoće nestaju pod snagom mediteranskih eteričnih ulja, bez suza, otežanog disanja i ispucale kože.

Najmanje 85% sastojaka u proizvodima hrvatskog je podrijetla, ambalaža je u potpunosti reciklirajuća, a proizvodi su biorazgradivi. Zimski set unosi u prostor posebno osmišljen mirisni spoj eteričnih ulja slatke narančine kore i drvenastog cedra. Rastopit će i najhladnija zimska srca, pripremiti kuću za druženje s najdražima i uskočiti kada zabava završi.

Dizajnerica Draga Komparak obukla je proizvode u zabundano izdanje eco-friendly ukrasne ambalaže i osigurala da pero set zabljesne na blagdanskim fotografijma ispod bora. A da bi borovi poživjeli još stotinama Božića, kupnjom svakog pero® seta, zajedno s perom i Borankom, najvećim nacionalnim projektom pošumljavanja koji provodi savez izviđača Hrvatske, sadite borove na požarištima Dalmacije. Prvih 300 pero® setova sadrži i paketić Boralica – jedinstvenih bojica, izrađenih od pepela drveća izgorjelog u ljetnim požarima pomoću kojih svatko može nacrtati svoj bor, dati mu ime i zasaditi ga u virtualnu šumu.

Hladnoća grize za ruke, ali ne i pero®. Prirodni sastojci i glicerin u gelu za pranje posuđa njeguju ruke, dok nježni mjehurići vješto skidaju masnoću i ostatke hrane s posuđa. Obožavani proizvod mama i tata koji paze da bočice i dude budu sigurne za njihove malce, obogaćen je eteričnim uljem slatke naranče i cedra koji će zasigurno izmamiti pokoji om.

Koliko ste puta pripremajući dom za ugošćavanje poželjeli kućnog vilenjaka? Prirodna formulacija slobodna od fosfata, umjetnih mirisa, boja i konzervansa uklanja bakterije, viruse i prljavštinu s keramičkih pločica, lakiranog drva, plastike, betona, porculana, nehrđajućeg čelika, laminata i furnira. Svaki novi špric višenamjenskog ostavlja zimu na vratima i priprema dom za toplo meškoljenje u oblacima slatke naranče i cedra.

pero set svoju će premijeru imati na umjetničkom sajmu Artomat koji se održava od 17.12. do 23. 12. 2018. u Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu (Dom hrvatskih likovnih umjetnika) i na božićnom sajmu artBazar , 22. i 23.12.2018. u riječkom RiHub-u.

Dostupan je i putem službenog webshopa www.pero.bio, facebook profila
facebook.com/perohome i u više od 30 partnerskih trgovina diljem Hrvatske
https://www.pero.bio/lokacije

Ne propustite

Predstavljamo

Ekološki i u skladu sa svojim zelenim poslovanjem, Tvornica zdrave hrane odlučila je svoje obožavatelje razveseliti novim artiklom u ponudi – platnenom vrećicom uz koju nikad...

Gastronomija

Proizvodnja ekoloških vina podrazumijeva uzgoj zdravog grožđa, pri čemu se poštuju biološki zakoni, podržavaju i unapređuju prirodna plodnost i biološki procesi u zemljištu te...

Fashion report

Jednostavni modeli podliniju čine idealnom za nadolazeće ljeto.

Gastronomija

Uz nerafinirani šećer Dida Boža, sve je slađe!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.