Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Severina dočekala Novu na prepunom glavnom gradskom trgu u Kotoru

Uz svoj prateći orkestar u sastavu deset glazbenika, Severina se na pozornicu popela pola sata prije ponoći

Trideset tisuća ljudi iz svih krajeva Crne Gore, ali i regije, sinoć se okupilo na prepunom glavnom gradskom trgu u Kotoru, Trgu od oružja, ali i svim okolnim ulicama, kako bi prisustvovali glazbenom spektaklu i u Novu godinu ušli s regionalnom zvijezdom – Severinom.

Uz svoj prateći orkestar u sastavu deset glazbenika, Severina se na pozornicu popela pola sata prije ponoći, u custom made kreaciji brenda Morfium, iza kojeg stoji dizajnerica Jelena Malešević, ovog puta u suradnji sa Severininom stilisticom – Katijom Šimundić.

Uz pomno odabrani repertoar, koji je još tijekom dana na Instagramu publici otkrila iz Hyatt Regency Kotor Bay Resorta, u kojem je odsjela, Kotorani i njihovi gosti uživali su više od dva sata.

”Sretna sam da sam Novu godinu dočekala sa sinom i s prekrasnim ljudima ispred mene, pokraj mene, oko mene, iza mene (smijeh)… Rekli su mi da nisu svi stali na Trg pa da ih je bilo po svuda, po cijelom centru Kotora… Lijepo, lijepo neopisivo…” – izjavila je Severina nakon nastupa.

Pred Severinom je samo jedan dan odmora, jer ju već sutra čeka još jedan nastup u Crnoj Gori, i to u Budvi, u hotelu Splendid.

Foto: Dragan Mijatović

Ne propustite

Zanimljivosti

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku.

Zanimljivosti

Nakon što je nedavno najavila koncert u Rijeci, 10. veljače, Severina u sklopu svoje dvoranske turneje, tijekom koje je već održala rasprodane koncerte u...

Zanimljivosti

Baš kako je i najavila, Severina je ovim koncertom ''nadoknadila'' svih 12 godina razdvojenosti s osječkom publikom.

Zanimljivosti

''Sretna sam k'o malo dijete, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek. Nisam bila dugo, jedva čekam vidjeti radosna lica. Muči me...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.