Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Severina objavila dvije pjesme s novog albuma “Sorry”

Kako je nedavno i najavila, Severina je danas u podne na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme, koje se nalaze na A strani njezinog novog albuma ‘Sorry’. Naslovna pjesma ‘Sorry’ te ‘Metak’, koju izvodi s s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije, od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim tjednima.

”Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam.” – izjavila je Severina.

Spotovi za pjesme ‘Sorry’ i ‘Metak’ od danas su dostupni na YouTube-u, dok će cijela A strana albuma ‘Sorry’ od 04.07. biti dostupna na svim ostalim streaming platformama.

Autor glazbe, teksta i aranžmana na obje pjesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

Za sljedeći tjedan, Severina je najavila izlaske pjesama i spotove za ‘Nebo’ feat. Sandi i KIMMV te ‘Pravda za ljubav’, a potom i ‘Sto stepeni’ feat. L’Amiral.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Više

Zanimljivosti

Nakon što je nedavno najavila koncert u Rijeci, 10. veljače, Severina u sklopu svoje dvoranske turneje, tijekom koje je već održala rasprodane koncerte u...

Zanimljivosti

Baš kako je i najavila, Severina je ovim koncertom ''nadoknadila'' svih 12 godina razdvojenosti s osječkom publikom.

Zanimljivosti

''Sretna sam k'o malo dijete, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek. Nisam bila dugo, jedva čekam vidjeti radosna lica. Muči me...

Zanimljivosti

Severina je danas u podne objavila još dvije nove pjesme: 'Pravda za ljubav' te 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.