Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Severina objavila još dvije pjesme s novog albuma

Severina je danas u podne objavila još dvije nove pjesme: ‘Pravda za ljubav’ te ‘Nebo’ feat. Sandi i KIMMV.

Nakon što je objavila prve dvije nove pjesme s novog albuma ‘Sorry’, naslovnu pjesmu ‘Sorry’ te ‘Metak’ feat. Nucci, a koje su u samo tjedan dana pogledane 1,8 milijuna puta te tako zavladale YouTube trendingom, Severina je danas u podne objavila još dvije nove pjesme: ‘Pravda za ljubav’ te ‘Nebo’ feat. Sandi i KIMMV.

I dok je ‘Pravda za ljubav’  prava ženska energična pjesma, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali čuti kako zvuči nova verzija ‘Neba’, pjesme koja je obilježila devedesete: ”Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama. ‘Nebo’ je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu – poslušajte! Filip Miletić je, kao producent ovog dueta, stvarno ”razvalio”, kako se kaže u narodu. A ja napokon mogu javno pričati o tome, jer vjerujte – nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome…” – izjavio je Sandi.

”Let’s make Sandi great again!” – dodala je Severina.

Osim ‘Neba’, autor glazbe, teksta i aranžmana i za ‘Pravdu za ljubav’ je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

S A strane Severininog novog albuma, publici još preostaje čuti i ‘Sto stepeni’ feat. L’Amiral, čija se premijera također očekuje ovog mjeseca.

Više

Zanimljivosti

Nakon što je nedavno najavila koncert u Rijeci, 10. veljače, Severina u sklopu svoje dvoranske turneje, tijekom koje je već održala rasprodane koncerte u...

Zanimljivosti

Baš kako je i najavila, Severina je ovim koncertom ''nadoknadila'' svih 12 godina razdvojenosti s osječkom publikom.

Zanimljivosti

''Sretna sam k'o malo dijete, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek. Nisam bila dugo, jedva čekam vidjeti radosna lica. Muči me...

Fashion report

Omiljeni regionalni multibrand concept Fashion&Friends ukrstio je puteve s najvećom regionalnom zvijezdom

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.