Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Sexting: Mali vodič za svakog muškarca

Sexting je jedno od onih užitaka života zbog kojih možda osjećamo i malo krivnje – zločesto je, malo opasno, a zapravo jako zabavno!

Sexting je jedno od onih užitaka života zbog kojih možda osjećamo i malo krivnje – zločesto je, malo opasno, a zapravo jako zabavno! Svi smo to barem jednom radili… To je nekakva nova erotika, erotika ovoga našega modernoga doba u kojemu smo svi i fotografi i snimatelji i ilustratori i scenaristi. Loši seksteri, kao i loši ljubavnici, ostavljaju samo razočaranje, pa se zna dogoditi da se jednom slikom ili porukom sve upropasti. Stoga vam danas donosimo par natuknica što muškarci zaista trebaju znati o sextingu. Možda ne bi bilo loše da im pošaljete link!

  1. Ovo ne bi trebao biti prvi seksualni kontakt. Ako ste nekoga upoznali nemojte sextati ako niste već ostvarili fizički kontakt i okusili čari spavaće sobe. No, budimo i iskreni, svaka žena zna kako si prilično nesiguran i jadan, usudimo se to tako reći, ako ćeš seksualni kontakt ostvariti samo preko poruka. Muževi, zašto ne biste iznenadili ženu kakvom “vrućom” porukom?
  2. Nemojte biti napadni. Napadnost u ovakvim situacijama je daleko od napaljujućeg. Riješite se „seljačkih“ izjava poput „kakve gaćice nosiš“ ili „želim ti raditi ****“ (bit ćemo pristojni, ostatak sami zamislite). Dovoljno je napisati kako mislite na nju, za početak. Suptilnost i igra riječima vas mogu daleko dovesti. Ipak smo, mi žene, nešto nježnija bića…
  3. Pazite što pričate/pišete. Neke djevojke i žene vole biti kinky i vole čuti prljavi razgovor tijekom seksa, ali nekima je to posve odbojno. Prije takvih razgovora, odnosno poruka, morate znati što djevojka voli. Vrlo vjerojatno ćete joj biti odbojni ako mislite kako su joj prostote napaljujuće nakon tri dana dopisivanja. Većini nas jednostavno prostote nisu zabavne.
  4. Ne forsirajte fotke. Fotke su u svakom slučaju riskantne. Danima nas mediji bombardiraju vijestima vezanima za „kućne uratke“. Opreza nikad dosta. Poštujte to! Ako vam želimo poslati izazivajuću i napaljujuću fotku, poslat ćemo vam. S vašim nagovaranjem, naša želja za slanjem takvoga sadržaja jednostavno pada!
  5.  Multitaskamo. Dok se vi koncentrirate na jednu stvar, u ovom slučaju sexting, mi smo vjerojatno na sastanku ili u dućanu ili se hihoćemo na kavi s frendicama. Nemojte ni to zaboraviti. Okrutne smo, znamo.
  6. Manje je više. Ne morate poznavati cijelu žensku anatomiju kako bi dobro sextali. To je kao seks, samo s dijalogom. Budite zabavni, kreativni, dopustite dijalog… Jednostavno opustite se i zabavite!

Izvor: www.womenshealthmag.com

Ne propustite

Putovanja

Vodimo vas u Virovitičko-podravsku županiju koja je s dva UNESCO područja – rijekom Dravom i Parkom prirode Papuk, ambijentalnim gradovima i mjestima, dvorcima i...

Duh i tijelo

Velik dio dana provodimo uz pametne telefone koji nam olakšavaju svakodnevni kontakt s ljudima, spajaju nas s prijateljima i članovima obitelji koji žive tisućama...

Seks

Atmosfera u vašoj spavaćoj sobi izravno utječe na ljubavni i seksualni život.

Lifestyle

Kien Lam u svoj video uklopio najljepše svjetske destinacije

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.