Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Shazam! Bijes bogova

Nastavljamo priču tinejdžera Billya Batsona koji se nakon što izgovori čarobnu riječ “SHAZAM!” transformira u superheroja.

Nastavljamo priču tinejdžera Billya Batsona koji se nakon što izgovori čarobnu riječ “SHAZAM!” transformira u superheroja.

Obdaren moćima bogova, Billy Batson i druga udomljena djeca još moraju naučiti kako uskladiti tinejdžerski život s alter-egom odraslih superheroja. Ali kada kćeri Atlasa, osvetoljubiva trojka drevnih boginja, stignu na Zemlju u potrazi za njima ukradenom magijom, Shazam i njegova obitelj morat će se boriti za svoje supersile, živote i sudbinu cijelog svijeta.

 
U filmu „Shazam! Bijes Bogova“ glume Zachary Levi („Thor: Ragnarok“) kao Shazam; Asher Angel („Andi Mack“) kao Billy Batson; Jack Dylan Grazer („Ono: Drugo poglavlje“) kao Freddy Freeman; Adam Brody („Djevojka koja obećava“) kao super heroj Freddy; Ross Butler („Raya i posljednji zmaj“) kao super heroj Eugene; Meagan Good („Dnevna smjena“) kao Super heroj Darla; D.J. Cotrona („G.I. Joe: Osveta“) kao super heroj Pedro; Grace Caroline Currey („Annabelle: Početak“) kao Mary Bromfield / superjunakinja Mary; Faithe Herman („To smo mi”) kao Darla Dudley; Ian Chen („Putovanje jednog psa“) kao Eugene Choi; Jovan Armand („Drugi start”) kao Pedro Pena; Marta Milans („White lines“) kao Rosa Vasquez; Cooper Andrews („Živi mrtvaci“) kao Victor Vasquez i Djimon Hounsou („Mjesto tišine 2“) kao Čarobnjak.

Glumačkoj ekipi pridružuju se Rachel Zegler („Priča sa zapadne strane“), Lucy Liu („Kung Fu Panda“) i oskarovka Helen Mirren.
 
„Shazam! Bijes Bogova“ stiže u kina diljem Hrvatske 16. ožujka u distribuciji Blitz.

Više

Celebrity

Helen Mirren (rođena 26. srpnja 1945.) britanska je kazališna, filmska i televizijska glumica.

Dizajn

Top šest aplikacija koje mora imati svaki vlasnik Nokijinog mobitela.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.