SHE15 za sve čitateljice!

WATCH-A-PORTER je online adresa na kojoj utrka s vremenom završava. Web shop na kojem možete pronaći dvadesetak najpopularnijih brandova satova, nakita te sunčanih naočala.

Dobitnik nagrade za Web trgovca godine u kategoriji Fashion & Accessories 2019. godine daruje sve čitateljice i čitatelje portala She.hr s 15% popusta na cijeli asortiman.

 

Sve što trebate napraviti je upisati kod SHE15 u polje za kupon prilikom naručivanja. Kod vrijedi za sve proizvode koji već nisu sniženi.

(https://watch-a-porter.com/)

 

Predstavljamo vam pet modnih dodataka koji su neizbježni za predstojeće ljeto.

CLUSE

Predstavljamo vam najpopularniji model najpopularnijeg branda ženskih satova u Hrvatskoj. CLUSE je stigao na hrvatsko tržište prije nešto više od dvije godine i od tada ne silazi s vrha liste najpopularnijih ženskih satova do tisuću kuna. Cijelu kolekciju CLUSE satova i nakita možete pogledati ovdje.

MVMT

Slobodno možemo reći kako se radi o jednom od najpopularnijih fashion brandova muških i ženskih satova na svijetu. Od 2013. godine vladaju svjetskom scenom, a sada su napokon stigli i u Hrvatsku. MVMT na društvenim mrežama prati nekoliko milijuna ljudi, a cijelu ponudu satova možete pogledati ovdje.

Tissot

Legendarni švicarski brand Tissot preko 160 godina stvara trendove u urarskom svijetu. Tissot je od samih početaka ostao vjeran sebi, te u svojoj ponudi ima sve što ljubitelj satova treba, bilo da se radi o sportskim ili elegantnim modelima. Više o ovom satu, ali i o ostatku Tissot kolekcije ženskih i muških satova možete vidjeti ovdje

Kapten & Son

Kapten & Son popularni je njemački lifestyle brand sunčanih naočala i satova koji promovira aktivan život pun slobode i putovanja. Kako sami za sebe kažu, u ponudi imaju sve što treba jednom slobodoumnom građaninu svijeta. Okviri Kapten & Son sunčanih naočala napravljeni su od iznimno kvalitetnog materijala dok sve leće imaju UV400 standard te su otporne na ogrebotine, a pronađite ih ovdje.

Borboleta

Vjerojatno najpopularniji brand kada se govori o narukvicama s koncem. Narukvice koje nose najveće svjetske i hrvatske zvijezde na sebi uvijek imaju leptirića. Od tuda i dolazi naziv Borboleta koji u prijevodu s portugalskog jezika znači “leptir”. Cijelu ponudu Borboleta Nakita pogledajte ovdje