Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

#sheforhim jer i oni su važni

Muško zdravlje ne smije biti tabu!

Kad bih vam rekla da je do #sheforhim došlo u raspravi s prijateljem, smijali biste se. Doslovno, pitanje je bilo: „Zašto se uvijek obraćaš samo ženama, pa i ja te čitam!?“ Jer, nas čitaju i muškarci. Nije ih puno, ali su tu.

Tako se rodila ideja, a samo pitanje što čine za svoje zdravlje prijateljima, poznanicima i poznatijim Hrvatima prvo je izazvalo tajac… Ono, kao da ih prvi put netko nešto takvo pita… Doista, i tema muškoga zdravlja je tabu. Jer, očito, oni moraju uvijek i baš uvijek biti jači, snažniji pa valjda i zdraviji spol.

Almagea je shvatila da muško zdravlje ne smije biti tabu te je razvila proizvod za modernog muškarca koji želi poboljšati svoje zdravlje i vitalnost. Pravilna i uravnotežena prehrana te zdrav način života, uz naglasak na unos ciljanih nutrijenata, ključ su održavanja optimalnog zdravlja. MAN FORMULA+ je dodatak prehrani s nutrijentima u praškastom obliku koji pomažu u smanjenju razine oksidacijskog stresa, umora i iscrpljenosti te produljuju tjelesnu aktivnost.

A ako je itko rušitelj tabua, onda je to legendarna Cockta! Od Sputnjika do slijetanja na Mjesec, od prvaka do revolucionara, od ugodnih tradicija do velikih promjena, Cockta nije bila samo prisutna – ona je stvarala povijest. Zahvalni smo što je pronašla put i u naš #sheforhim paket!

Spoj tradicije i novoga skriva se iza imena Carlsberg. I oni su pravi „razbijači“ tabua i djelitelji dobre energije. Znate li da je profesor Emil Christian Hansen 1883. godine uspio izolirati čisti kvasac i tako je promijenio koncept proizvodnje piva zauvijek? Carl Jacobsen, vlasnik Novog Carlsberga, nije želio ostaviti ovo otkriće u tajnosti, već ga je odlučio podijeliti s kuharima piva širom svijeta. Tako i danas Carlsberg s nama nesebično dijeli svijest o važnosti muškoga zdravlja.

Uživajući višegodišnje povjerenje zajednice, tradicijom, kvalitetom i znanjem svojih radnika, Kraš stvara nezaboravne slatke trenutke zadovoljstva. Okusima spaja generacije! Nadamo se da će i naša akcija spojiti generacije muškaraca u jednu odgovornu prema vlastitom zdravlju! Od biranih zrna kakaa iz Gane, Dorina dolazi u više od dvadeset okusa, a gotovo devedeset godina Bronhi karamele, zahvaljujući biljkama sladić (lakric) i anis, blagotvorno djeluju na dišne puteve pružajući osvježenje i kratki predah u svakodnevnoj žurbi.

Kako bi se reklo, čizma glavu čuva, a šubara je kvari! O Lelu i važnosti odgovornih seksualnih odnosa ne trebamo puno pričati? Ili trebamo?

I oni su i nježni i jaki i važni! NIVEA for men Sensitive proizvodi su savršen pomoćnik za njegu muške kože: kreme, losioni poslije brijanja, dezodoransi, pjene za brijanje i mirisni gelovi za tuširanje koji će nas zavesti. Prije ili poslije!

I zato, hvala Pepe Jeans, što si nam se priključio i što svojim mirisnim notama želiš širiti priču o važnosti preventivnih pregleda. Ovaj miris spaja dašak Londona i sportske elegancije, a njegovom kompozicijom dominiraju arome mandarine, bergamota i ananasa. Nekoliko potisaka iz bočice koktel-shakera dovoljno je da se u potpunosti pokrene snažan učinak ovog muškog mirisa.

Ekipa iz Prahir Fine Jewellery, predvođena muškarcima, odmah je uskočila u projekt #sheforhim bez previše razmišljanja! Jer, složit ćete se, nema ništa toliko privlačnog i seksi od pouzdanog, odgovornog muškarca! Nakit je samo šećer na kraju!

Što bi akcija uopće bila bez liječnika? Mrtvo slovo na papiru! Poliklinika Aviva i njeni stručni timovi pomoći će svakome muškarcu da se osjeća, ne samo sigurno, nego i ugodno prilikom pregleda.

A kad smo kod sigurnosti, jeste li spremni za pravi obiteljski automobil? Toyota Corolla Cross pruža obiteljima sve što im je potrebno u svakodnevnom životu objedinjujući praktičnost prostranih i visokih SUV vozila i naprednije hibridne i sigurnosne tehnologije. Ne trebate se odreći svog avanturističkog duha, jer Toyota Hrvatska poziva na probnu vožnju, ali i poziva da se brinete za svoje zdravlje.

Z centar kaže da još nije kasno! Nije kasno otići na pregled, nije se kasno pobrinuti za jedini planet koji imamo. Jer iz zdravog okoliša dolazi i do zdravijeg čovjeka.

Osvijestimo muškarce – jer su važni! Počnimo u naša četiri zida, jer iz obitelji dolazi sve.

Fotografije Mirna Marić


Darujemo dvije čitateljice!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 25. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice:

  • Petra Adamic Cajhen
  • Valentina Kamenar

Članak je nastao u suradnji s partnerima projekta #sheforhim: Almagea, Atlantic grupa i brend Cockta, Carlsberg, Kraš, Lelo, Nivea, Pepe Jeans, Poliklinika Aviva, Prahir, Toyota Hrvatska i Z centar.

Više

Savjeti stručnjaka

Lucija Lugomer, naša poznata influencerica i model, odlučila se napokon riješiti dioptrije te je s nama podijelila svoje iskustvo. Saznajte sve o ovoj revolucionarnoj...

Zdravstveni karton

Zanimljivo je da vitamina D u organizmu ne može biti viška jer naše tijelo regulira njegovu količinu.

Duh i tijelo

Motivirali vas posao koji radite da svako jutro ustanete iz kreveta bez grča u želucu ili pomisli da i prije početka radnog vremena čekate...

Zdravstveni karton

Stomatološka poliklinika iDENT posluje od 2010. godine. Više od 10 godina postojanja i nekoliko tisuća pacijenata godišnje ono je gdje sadašnji i budući pacijenti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.