Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Shhhhh… vrijeme samo za nas dvoje

Provoditi više vremena s osobom koju volite najčešća je (novogodišnja) odluka, a najlakše ju je ostvariti u Termama Tuhelj, jer iz ove oaze hedonizma u srcu Zagorja predlažu pet jedinstvenih ideja kako razveseliti voljenu osobu. I sebe, naravno!

Početak nove godine dobar je trenutak za donošenje odluka, no one, kako bi se, doista, i ostvarile, moraju biti realne i usmjerene na to da nam unaprijede kvalitetu života. Provoditi više vremena s osobom koju volite najčešća je (novogodišnja) odluka, a najlakše ju je ostvariti u Termama Tuhelj, jer iz ove oaze hedonizma u srcu Zagorja predlažu pet jedinstvenih ideja kako razveseliti voljenu osobu. I sebe, naravno!

Hamam užitak

Prepustite se nevjerojatnom doživljaju Orijenta! Hammam je tradicionalni način njege i opuštanja na Istoku, ritual koji “liječi” i dušu i tijelo, a ako ga dijelite s osobom do koje vam je stalo posebno je iskustvo. Sam ulazak u prostoriju koja se zagrijava toplim, suhim zrakom bit će toliko opuštajući da ćete osjetiti trenutačni efekt ugode. Nakon “kupanja” u toplini i opuštanja na grijanom kamenom stolu, koji će otvoriti svaku poru na vašem tijelu, slijedi kneipp ili naizmjenično polijevanje hladnom i toplom vodom, kao i peeling tijela posebnom rukavicom, koji će ujedno imati i efekt masaže.

Privatni spa

Nije vrijeme ono što definira uspješnost nekog odnosa, nego trud koji ulažemo u druženje. No, kada ste se zadnji put posvetili partneru i vašem odnosu bez vanjskih “ometača”? Privatna wellness oaza s whirlpoolom i zonom za opuštanje Terma Tuhelj pravo je mjesto za to! Uživat ćete u svakom trenutku.

Masaža udvoje

Masaža u paru jedan je od najtraženijih wellness trendova u svijetu. Čudesna moć dodira, nakon kojeg slijedi romantično opuštanje u jacuzziju ili sobi za relaksaciju, zajedničko će vrijeme učiniti čarobnim. Iskušajte relax masažu za dvoje u SPAeVITA centru i doživite 60 minuta nevjerojatnog iskustva.

Saunanje u paru

Iskusite savršen dodir vrućeg vjetra u intimi brojnih finskih i parnih sauna Svijeta sauna, gdje se svakih se sat vremena izmjenjuju različiti programi, isprepletenih brojnim zonama za opuštanje. Aroma programi vrtloženja zraka s “dodacima” meda, grožđa ili aromatičnih ulja, čokoladni tretmani, ljekovito blato… Bezbroj je načina za uživanje udvoje!

Romantična večera u dvorcu Mihanović

Romantična atmosfera dvorca Mihanović s prekrasnim parkom i višestoljetnom platanom, najfinije vinske kapljice i tradicionalna kuhinja “zapakirana” u moderno ruho, savršen je scenarij za uživanje udvoje. Ovo barokno zdanje, kojeg su još u 18. stoljeću izgradili grofovi Erdody, pravo je mjesto za romantičnu večeru, uz koju će vam gratis poslužiti i butelju vina s potpisom jednog od poznatih zagorskih vinara.

Osim odluke što želimo promijeniti u novoj godini, važno je i što prije – dok smo još u zamahu želje za promjenom – napraviti prvi korak. Ponude Terma Tuhelj u siječnju, savršena su prilika za to!

Više

Savjeti stručnjaka

Iako celulit nije jednostavno eliminirati, naročito sada kad nam je ljeto pred vratima, ipak postoje tri ključna koraka koja još nije kasno primijeniti, a...

Odnosi

Naučite čitati između redaka...

Duh i tijelo

Sve ste razdražljiviji, umorniji, dani postaju kraći, a hladne noći sve duže… Pitate se, kako stati na kraj ovim turobnim jesenskim brigama?

Savjeti i preporuke

Donosimo vam nekoliko različitih vrsta masaža, prema tome kakav ste tip.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.