Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Silvan: Brend koji spaja ljubav prema povijesti i želju za očuvanjem kulturne baštine

Kozmetika Silvan priča priču – jedna priča proizlazi iz imena i govori nam o bogatom kulturnom naslijeđu našeg kraja, dok druga priča proizlazi iz pakiranja proizvoda koje je zaista posebno

Kozmetika Silvan priča priču – jedna priča proizlazi iz imena i govori nam o bogatom kulturnom naslijeđu našeg kraja, dok druga priča proizlazi iz pakiranja proizvoda koje je zaista posebno.

Nakon suradnje s britanskim izdanjem kultnog časopisa Vogue – u sklopu kampanje Vogue’s Beauty Secrets koja za svoj cilj ima upoznati publiku od oko 4 milijuna ljudi s vrhunskim brendovima diljem svijeta – nakon što su izabrani kao jedan od 5 projekata pobjednika natječaja „Odvažna“, pa tu je i suradnja s Waste Free Planet edukacijskom platformom koja ima za cilj promicanje održivosti i života bez otpada, Silvan je ponovno na našim stranicama!

Pakiranje kozmetike Silvan napravljeno je od biorazgradivog papira sa sjemenkama livadnog cvijeća koje možete posaditi te u svoj dom unijeti djelić netaknute prirode. Time je ujedno stvorena poveznica s imenom proizvoda. Naime, Silvana, boga divlje prirode, šume i pašnjaka, posebno su štovali Delmati koji su naseljavali srednju Dalmaciju. Kao zaštitnik pastirskog stada često je prikazivan s rogovima koji su vidljivi u logu kozmetike Silvan.

– Naša želja bila je uspostaviti poveznicu s nasljeđem ovih ranih stanovnika našeg područja. Od geometrijskih motiva njihove umjetnosti do zaštitnika divlje prirode – priča koja se savršeno uklopila u ono što Silvan – natural handmade cosmetics predstavlja: jednostavnost i prirodu.

Osim što su svi Silvan proizvodi napravljeni ručno, od visoko kvalitetnih prirodnih sirovina, ono po čemu su zbilja posebni jest njihovo pakiranje: biorazgradivi papir sa sjemenkama divljeg cvijeća kojeg u cijelosti možete posaditi.

PROIZVODI:

  • BLACK & PURE, sapun od aktivnog ugljena s eteričnim uljem čajevca – za čišćenje lica.

Kombinacija eteričnog ulja čajevca i aktivnog ugljena čini sapun idealnim za čišćenje lica. Navlažite lice vodom i nanesite sapun kružnim potezim. Stvorit će se sivkasta pjena koju ćete lako ukloniti vodom nakon čega će vaše lice biti čisto i mekano.

  • SEA NYMPH, sapun od kokosa s morskom soli i jojobom – idealan kao piling prilikom tuširanja.

Morska sol uklanja toksine s kože dok istovremeno pomaže pri apsorpciji hranjivih tvari iz ulja jojobe što čini ovaj sapun idealnim za tuširanje. Sapun stvara bogatu pjenu pri čemu se iz njega otpušta miris eteričnog ulja mandarine.

  • MILK&hONEY, sastojci: kozje mlijeko, med od drače, eterično ulje lavande. Vizualni identitet pakiranja predstavlja jedinstven spoj tradicionalnih etnografskih motiva i suvremenog dizajna

 

Svi proizvodi su odnedavno dostupni u dm prodavaonicama.

[box style=”0″]

Darujemo 3 poklon paketa s 3 sapuna: Sea Nymph, Black&Pure i Milk&Honey.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Uvijek možete s nama podijeliti svoja iskustva. Komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 9. listopada točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

  1. Mirjana Milohanić
  2. Silvia Tovernić
  3. Ena Tomljanović

[/box]

Više

Trendovi

Pakiranje svakog proizvoda načinjeno je od biorazgradivog papira u koji su utkane sjemenke livadnog cvijeća All You Need is Soap poklon kutija sadrži sve...

Savjeti i preporuke

Silvan je ideja koja se razvijala postepeno, od ljubavi prema izradi sapuna do poslovne realizacije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.