Silver Club voli GULIVER: Crna torbica, vladarica ormara

U ormaru svake ljubiteljice torbi naći ćete pregršt različitih modela. Od svih boja, uzorka i materjala do različitih veličina, oblika i funkcija. No, svaka žena na ovom svijetu, u svom ormaru, ima jednu običnu crnu torbu. Zašto? Po čemu je crna torba tako važna? I otkud ta potreba za jednim najobičnijim, crnim modelom, pored tolikog izbora čudnovatih statement torbica?

Sigurnost. Sigirnost uvijek možemo naći u jednostavnoj crnoj torbi. Bez obzira na raspoloženje, ona uvijek odgovara i s njom ne možemo stilski pogriješiti. Potrebno nam je znati kako se svaki dan možemo osloniti na našu crnu torbu. Zato je ona uglavnom i najdraža torba, poprilično iznošena i izgrebana, no najvoljenija, apsloutna vladarica ormara koju svaka žena postavlja iznad svih drugi modela koje posjeduje.

No, biranje torbi koliko god banalno zvuči, nešto je dublje od pukog odabira. I davnih pedesetih je Coco Chanel istaknula važnost torbe i njezine veze sa ženom koja je nosi. Promislite samo koliko su nam važne. Idemo li nekamo bez torbe? Nikad!

Bez torbe se osjećamo golo, kao da nam nešto fali. Taj osjećaj nepotpunosti i izloženosti nastaje zbog naše  veze s torbom. Postoji nešto toliko osobno u načinu kako ih nosimo i privatnosti koju nam torbe osiguravaju dok smo izloženi svijetu. Svaki dan naše najosobnije stvari skrivene su u njima. Također, torba  je prva linija obrane u našem kontaktu  s okolinom. Zato volimo imati razne mogućnosti – mjenjati modele, boje, veličine .  U neposrednosti ljudske interakcije,  torbe  postavljamo kao onaj prvi moment koji nas štiti.  Zato je odabir torbi koje nosimo svakodnevno toliko važna odluka za nas. I ono što nam je potrebno je imati različite mogućnosti, veliki izbor najrazličitijih modela kako bi izabrale baš ono što odgovovara nama i našem stilu odijevanja.

U galeriji vam donosimo nekoliko dnevnih odjevnih kombinacija uz crnu Guliver torbu koja se vrlo lako prilagođava svakom stilu i prigodi. Torbu iz nove kolekcije možete kupiti u svim Guliver trgovinama, ili posuditi u Silver Clubu.

Autor: Dora Fanjek / Silver club.