Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Simbol muškog odijevanja nadahnut hrvatskom ljubavnom pričom

Ovaj univerzalni simbol muškog odijevanja stoljećima predstavlja sinonim otmjenosti i elegancije.

Osobni stilski potpis svakog muškarca počiva u pomno odabranoj kravati. Ovaj univerzalni simbol muškog odijevanja stoljećima predstavlja sinonim otmjenosti i elegancije. Ako ste u potrazi za kravatom koja nadilazi načela klasicizma vrhunskom izvedbom i upečatljivim dezenom, idealan izbor su FREYWILLE kravate.

mens_collection_new_york_combo

Izrađene od kvalitetne svilene tkanine plemenita sjaja, te ukrašene maštovitim uzorcima dobivenim žakardnim tkanjem, podsjećaju na umjetničku igru refleksije i nevjerojatnih gradacija boja.

tie_combo-56

FREYWILLE umjetnici vide kravatu kao najljepši primjer stvaralačke interakcije i kulturne razmjene među narodima. To je ljubavna priča potekla iz tradicije hrvatskog naroda prema kojoj su  djevojke svojim zaručnicima-vojnicima  vezivale oko vrata crveni rubac, kao znak njihove međusobne vjernosti i ljubavi.

freywille_kravate_magic_sphinx

Ovo kulturno blago iz Hrvatske  je pronašlo put diljem svijeta kao najvažniji modni detalj, ali  i kao  univerzalni  simbol temeljnih ljudskih vrijednosti.  Zato u FREYWILLE kolekciji za muškarce kravata  zauzima središnje mjesto, a oživljena je autentičnim bečkim dizajnom koji se temelji na interpretaciji remek-djela slavnih majstora slikarstva.

freywille_kravate_hommage_a_gustav_klimt_

Prigodom  obilježavanja Dana kravate, 18.listopada, kada FREYWILLE slavi i rođendan svojeg vlasnika dr. Friedricha Willea , sve kravate i odabrani šalovi  iz FREYWILLE umjetničkih kolekcija bit će sniženi 10%.

Modne fotografije s prelijepom Suzanom Horvat potpisuju:

  • Jelena Balić, fotografija
  • Petar Trbović, styling i art direction
  • Dajana Pajkić, šminka
  • Mijo Majhen, kosa

Pročitajte još

Trendovi

FREYWILLE kolekcija nakita Hommage a Hundertwasser eksplozijom intenzivnih boja mobilizira moć umjetnosti u svrhu širenja poruke za život u skladu s prirodom i individualnom...

Trendovi

FREYWILLE kreira jedinstvene kolekcije nakita posebnom tehnikom emajliranja koja je danas zaštićeno kulturno dobro grada Beča.

Trendovi

Poigrajte se upečatljivim i zanimljivim nakitom, bilo u svrhu postizanja onog završnog “wow” efekta svojeg ljetnog looka, bilo da pak cijeli outfit kreirate oko...

S modne piste

Almond privjesak i naušnice dostupni su u FREYWILLE hommage kolekcijama.

Advertisement