Sinergija ljepote i kreativnosti

Da je moguće spojiti nespojivo, dokazale su ove dvije poduzetne žene. Gospođa Irena Herceg i Anica Čarapić, jedna je vizažistica, a druga dizajnerica i šnajderica. Te dvije profesije u stvarnom svijetu ne idu baš zajedno,ali u ovom kreativnom idu itekako.

Pokrenule su zajednički projekt pod nazivom „ SINERGIJA LJEPOTE I KREATIVNOSTI“ koji će provoditi kroz narednih 6 mjeseci. Tim projektom spojit će stručnost vizažistice i kreativnost šnajderice u jednu zabavnu cjelinu.

Uvijek vesele, vedre, pozitivne i vole svoje klijentice, pa su odlučile kroz 6 mjeseci nagraditi ih svojim uslugama.

Svaki mjesec ćemo odabrati jednu klijenticu te je nagraditi besplatnom šminkom i jednom prekrasnom ženskom torbom ručne izrade. Pri tom ćemo se dobro zabaviti“ – kažu nam djevojke!

Nema bolje i ljepše nego usrećiti nekoga, pa krenimo.

Tko je Irena Herceg?

Irena Herceg je profesionalna vizažistica. Diplomu vizažistice stekla je na make up akademiji Ministry Of Beauty pod vodstvom Borisa Čavline. Tijekom svoje dugogodišnje karijere vizažistice, voditeljice Martimex parfumerije i Beauty centra te trenerice za kozmetički brend Matis, stekla je neprocjenjivo iskustvo u području njege kože i šminkanja. Radi kao vizažistica šminkajući za nebrojene editorijale, vjenčanja, revije, TV emisije i medije te vrši individualne edukacije šminkanja.

Na portalu Femina.hr, Irena objavljuje niz stručnih tekstova vezanih za šminku i šminkanje, komentira trendove u šminkanju te daje čitateljicama profesionalne savjete „how to…“.

Irena kaže:

Za mene je svaka žena lijepa jer je ljepota u različitosti! Šminka koju nosimo je jedan mali, ali vrlo važan dio koji utiče na naše samopouzdanje te nam pomaže da istaknemo ono što je lijepo na našem licu i da eventualno prekrijemo nedostatke. Da bismo to postigli, ona mora biti pravilno i lijepo nanesena te prilagođena Vašoj osobnosti.”

www.irenamakeupartist.com

torbica

Tko je Anica Čarapić?

Anica Čarapić je dizajnerica i šnajderica koja stvara prelijepe šarene i vesele torbe i ruksake za sve žene i djevojčice. U svom je poslu 3 godine. Svojim upornim radom i učenjem stekla je vještine koje joj omogućavaju da se izražava na ovakav način.

Sa suprugom je otvorila svoju firmu Omiljeni partner d.o.o te ostvaruje svoje snove. Od nedavno se otisnula i na vanjsko tržište pa njezine torbice šeću i po Austriji, Švicarskoj, Norveškoj.

Voli se družiti s vedrim i pozitivnim ljudima. Veliki je optimista i smatra da ništa nije nemoguće i neostvarivo. Surađuje sa slikaricom Rominom Piteša s kojom je i dobra prijateljica te zajedno smišljaju i izrađuju torbe zbog kojih će vas zaustavljati na sred ceste.

www.carapica.hr