Sjenila prema boji očiju

tuš za oči

Uskladite sebe i make up koji nosite. Kako koži paše određena nijansa pudera, tako i boja očiju “voli” pojedina sjenila više od ostalih. Iako je to uvelike stvar ukusa, evo nekoliko savjeta za ljepši pogled.

Plave oči

Ako imate plave oči, tamnosive nijanse sjenila vas čine tajnovitima zato su prikladna za večernje izlaske i ‘lov’. Koraljne boje na plavim očima izgledaju efektno, posebice narančasta..

Zelene oči

Crvenkasta sjenila naglašavaju pogled zelenih očiju, iako su prikladne i ružičasta te ljubičasta boja. Stvorit će zanimljiv kontrast na vašim očima.

Smeđe oči

Smeđe oči ćete ‘razveseliti’ uz pomoć svih nijansi plavog sjenila. Ako odaberete sjajno plavu, uz nju dobro ide tamnoplavi tuš i svijetloplavo sjenilo. Za prirodni look ipak odaberite sjenila smeđih nijansi, izgledat ćete jednostavno lijepo.

Crne oči

Crnim očima odgovaraju smeđe nijanse, a efektna je i bijela boja za koju napominjemo kako se super može kombinirati sa sivom.

Misslyn – EYE BELIEVE IN FAIRYTALES!

Missliyn paleta sjenila čeka jednu od vas! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #oci
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. travnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobirnica:

Ivana Pleše Linić