Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Skin Vit C: Tris snažnih sastojaka za cjelovito zdravlje kože iznutra

Uspješnost novog i moćnog Skin Vit C suplementa već je potvrđena vidljivim rezultatima kad je riječ o borama i tonusu kože.

Jeste li znali kako naša koža sadrži oko 35 milijardi stanica i da svakog sata stvaramo 200 milijuna novih? Sve te stanice valja nahraniti, osigurati pravilnu sintezu kolagena koja je najzastupljenija bjelančevina u ljudskom organizmu, ali i zaštititi kožu od djelovanja slobodnih radikala. Najveći saveznik u tome može nam biti nova zvijezda Advanced Nutrition Programmea – Skin Vit C.

Dosadašnja istraživanja pokazala su pozitivan učinak vitamina, minerala i antioksidansa na cjelokupno zdravlje kože, a opće je poznato kako vitamin C zahvaljujući svom multifunkcionalnom djelovanju na kožu i cjelokupan organizam ima ključnu ulogu među suplementima. Kad se primjenjuje topikalno, poput pravog čarobnjaka, posvjetljuje kožu, te ujednačava i zaglađuje ten, dok će kao dodatak prehrani potaknuti stvaranje novih stanica.

Inspirirani najnovijim istraživanjima o njegovu djelovanju stručnjaci iz Advanced Nutrition Progammea otišli su korak dalje i pojačali učinak vitamina C tako što su formulu obogatili cinkom i acerolom. Rezultat je snažan Skin Vit C koji zahvaljujući trima navedenim sastojcima sinergijski i ciljano posvjetljuje beživotnu kožu, jača stijenke krvnih žila i kapilara, štiti stanice od oksidativnog stresa i potiče sintezu kolagena.

”U osmišljavanju nove formule vodili smo se željom da učinak vitamina C pojačamo što smo postigli acerolom, snažnim antioksidansom iz prirode, i cinkom, esencijalnim mineralom koji ima bitnu ulogu u radu više od 200 enzimskih sustava našeg organizma. Djelovanje cinka i njegov izravan utjecaj na kožu od iznimne je važnosti što je potvrdila i znanstvena zajednica kroz objavljene studije čiji se broj od 2000. godine povećao za 130%”, objasnila je Lorraine Perretta, voditeljica odjela za nutricionizam Advanced Nutrition Programmea.

Zašto u svoju dnevnu rutinu uvrstiti Skin Vit C?

Vrlo jednostavan razlog –  zdravlje i ljepota kože. Naime, mnogobrojna sustavna istraživanja potvrđuju dobrobiti vitamina C za kožu kroz suplementaciju i kozmetičke pripravke, a kako su potvrdili ANP stručnjaci, naš epidermis sadrži i do 1200 mg vitamina C. Cink (kojeg u epidermisu ima 5 puta više nego u dermisu!) važan je mineral u održavanju zdravlja kože, kose i noktiju, a djeluje i kao antioksidans. Dobitnički tris zatvara egzotični plod acerole vrijednog nutritivnog potencijala. Acerola, naime, sadrži 50 – 100 puta više vitamina C od citrusa. Studije su dokazale njenu moć posvjetljivanja hiperpigmentacijskih mrlja nastalih zbog djelovanja UVB zraka na način da blokira sintezu melanina za 45%.

Uspješnost novog i moćnog Skin Vit C suplementa već je potvrđena vidljivim rezultatima kad je riječ o borama i tonusu kože. Osim toga, kao dodatak prehrani Skin Vit C polagano obnavlja i jača organizam koji je svakodnevno izložen UV zrakama, zagađenju iz okoliša, plavom svjetlu, lošim životnim navikama i stresu.

Valja istaknuti kako je, kao i uvijek prilikom stvaranja ANP proizvoda, posebna pažnja posvećena najvišim standardima kvalitete i kakvoće. Kapsula čija je ovojnica od čistih biljnih vlakana, bez GMO-a, glutena i konzervansa primjerena je i veganima i vegetarijancima, te je lakše probavljiva od tableta. Pakiranje je dobro poznato ANP pakiranje – ekološki lončići od recikliranog kartona oslikani netoksičnim biljnim pigmentima.

Za više informacija posjetite www.dermacare.hr.

[box style=”0″]

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 7. svibnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Spomenka Grgić.

[/box]

Ne propustite

Beauty report

Jedan od proizvoda koji se mnogima uvukao pod kožu zbog sjajnih rezultata jest vitamin C.

Gastronomija

Zbog visoke energetske vrijednosti kesten preporučuje se djeci, sportašima, trudnicama i starijim osobama.

Beauty report

Vitaminska emulzija C+ je zbog svojih formulatornih specifičnosti pogodna za normalnu do suhu kožu, a posebice zrelu, kao i za one koji preferiraju laganije,...

Savjeti i preporuke

Kako je voće i povrće bogato vitaminom C sastavni dio naše svakodnevne prehrane, isto bi tako i proizvodi s vitaminom C trebali biti sastavni...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.