Skini se i proslavi još jedan u nizu seksi tematskih dana

Ah taj dekolte – zaista ga volimo… većinu vremena. Osim što su izvor hrane za male ljude, naše su grudi isto tako izvor brojnih frustracija – zakopčavanje košulja, trčanje za tramvajima, PMS, nemoguća misija pronalaska odgovarajućeg kupaćeg kostima… trebamo li nastaviti?

Mada se ponekad ne čini tako, mi zaista cijenimo svoje “frendice”, pogotovo na one dane u mjesecu kada izgledaju posebno dobro, a mi pucamo od samopouzdanja. Što je to tako naopako u nama ženama da nam raspoloženje ovisi o veličini košarice?  Da, ni mi ne razumijemo.

Vaše grudi vrlo vjerojatno dobivaju sasvim dovoljno pažnje od vašeg partnera, a možda ih već sada uzimate zdravo za gotovo. LELO, vodeći svjetski brend na području luksuznih intimnih dodataka, upravo zato predlaže da ove godine obilježite Dan Toplesa. Kako? Vrlo jednostavno! Sve što inače radite kod kuće, radite to u toplesu. Kuhanje kave, brisanje prašine, surfanje po internetu i gledanje TV-a dobit će sasvim novu dimenziju oduzmete li iz jednadžbe gornji dio svog outfita. Nemojte zaboraviti na najvažniji dio – svaki dodir je zabranjen. Ukoliko ste posebno avanturistički nastrojeni, u igru ubacite i igračku na daljinsko upravljanje.

Oh 21. stoljeće, predivno si

Garantiramo, oboje ćete biti na rubu živaca (ili nečeg drugog?) do kraja dana. Na vama je, naravno, da odlučite kada je previše, ali nestašni umovi iza ovog švedskog brenda preporučaju da izdržite maksimalno koliko možete. Jednostavno se pretvarajte kao da se ništa nije promijenilo u odnosu na dan prije i prepustite sav posao svojim oblinama.

Kako bismo završili na nešto ozbiljnijoj noti, moramo vas pitati kada ste zadnji puta uopće pogledale svoje grudi? Mislimo baš pogledale, spuštene brade s dvostrukim podbratkom? Ako ovo čitate kod kuće, prije nego što se bacite na današnju misiju, uzmite još minutu za sebe, stanite ispred ogledala i poklonite svojim grudima nekoliko trenutaka pažnje. Ne morate gledati na kalendar, nismo još u  mjesecu ružičaste vrpce, ali svijest o raku dojke zaslužuje više medijske pozornosti od tog jednog mjeseca u godini.

Pregled vlastitih dojki nije težak niti je dugotrajan, jednostavno se radi u uzimanju svojih grudi (i zdravlja) u svoje ruke.