Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Skoko za ljubiteljice dugih, uskih haljina…

Ivica Skoko na nadolazećem Bipa FASHION.HR-u predstavit će novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2018. pod pokroviteljstvom branda Perwoll.

Ivica Skoko na nadolazećem Bipa FASHION.HR-u predstavit će novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2018. pod pokroviteljstvom branda Perwoll. Kao i obično, u sklopu najveće modne platforme, predstavit će večernju modu i glamurozne haljine u majstorskoj izvedbi zbog koje ga obožavaju brojne zvijezde crvenog tepiha.

Miss Hrvatske, prekrasna Tea Mlinarić, prva je imala čast isprobati haljine iz nove kolekcije i tako u glavnoj ulozi vizuala predstaviti mali dio nove kolekcije.

Za ljubiteljice dugih, uskih haljine…

U proljetno-ljetnoj sezoni Skoko ponovno sprema glamur u punom sjaju. Sama kolekcija sastoji se isključivo od dugih, uskih haljina koje naglašavaju siluetu, ali dizajner za ovu sezonu priprema i romantične forme, vrlo jednostavnih linija s tankim bretelicama. „Ovog puta naglasak je na nešto više strogoj formi te profinjenim i elegantnim krojevima. Inspiraciju sam pronašao u visokoj modi 80-ih godina pa sam tako neke elemente poput naglašenih ramena oživio u novoj varijanti“, objašnjava Ivica Skoko i najavljuje nastup na najvećem tjednu mode u regiji. Od materijala, poznati dizajner i dalje koristi jako puno čipke u raznim oblicima i formama. Novost su glitter resice, perle, biseri i Swarovski kristali, koji su ručno aplicirani na haljine čime opet želi oduševiti sve one koje žele zablistati u punom sjaju.

Nikad bogatiji tjedan mode

Ivica Skoko svoju će novu kolekciju predstaviti 21. ožujka, u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Najveći tjedan mode ove sezone najavljuje promjene i mnoštvo događanja pa će tako 15. i 16. ožujka modnu publiku ugostiti Gliptoteka HAZU, 19. ožujka Muzej suvremene umjetnosti, a od 21. do 24. ožujka tradicionalni paviljon 5 Zagrebačkog velesajma. U sedam modnih večeri svoje nove kolekcije predstavit će i Robert Sever, I-GLE, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, koji ove sezone obilježava 15 godina branda, Marina Design, Klisab, Anthony Avangard, Morana Krklec, Price on Request, Twins, Ivana Janjić, Jelena Holec, Marijana Cigić, Unaesthetik, Mates i Mateyaneira. Nastavno na slavlje mode koje iz sezone u sezonu okuplja sve veći broj gostiju, u shopping centru City Center one otvorit će se FASHION.HR POP UP store, koji će u dva mjeseca trajanja posjetiteljima ovih zagrebačkih shopping destinacija omogućiti kupovinu dizajnerskih komada i najnovijih kolekcija prikazanih na revijama.

  • Fotografija: Zvonimir Ferina
  • Makeup: Ivana Bilandžija
  • Frizura: Ivan Pervan
  • Model: Tea Mlinarić, miss Hrvatske (agencija Talia model)

Više

S modne piste

Najnoviju žensku kolekciju osmišljenu povodom 25.-e obljetnice rada i postojanja, doajen hrvatske mode, Ivica Skoko, predstavio je samostalnom revijom na jednoj od najljepših morskih...

Fashion report

Ivica Skoko u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure u stilu 50.-ih godina prošlog stoljeća koje će istaknuti ljepotu žene...

Predstavljamo

Zajednički cilj je nabaviti defibrilator/monitor za Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka, koja je ovih dana pod povećanim opterećenjem zbog zbrinjavanja pacijenata zaraženih koronavirusom.

S modne piste

Na jednom od najstarijih kastela na Jadranu, na otoku Krku, modni dizajner Ivica Skoko održao je reviju za pamćenje

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.