Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Premium Camping Zadar

Putovanja

Škola čarobnjaštva, obožavane kockice i radionice za male znanstvenike za obiteljski vikend iz mašte!

Igra potiče zdrav razvoj i vještine kritičkog mišljenja, jača pamćenje, pomaže djeci da razumiju uzrok i posljedicu i pruža priliku da nauče nešto novo.

Igra potiče zdrav razvoj i vještine kritičkog mišljenja, jača pamćenje, pomaže djeci da razumiju uzrok i posljedicu i pruža priliku da nauče nešto novo. To jako dobro znaju u Falkensteiner Clubu Funimation Borik i jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji, Falkensteiner Premium Campingu Zadar, a njihov jedinstveni koncept edutainment Funtastičnih vikenda osvaja srca malih i velikih gostiju.

Kocka, kocka, kockica…

Djeca obožavaju legiće! Uživat će na Kockastom vikendu od 24. do 26. veljače koji starta tematskom kreativnom radionicom, a highlight će biti izložba kockica koju će predstaviti LEGO® lik. Slijedi mini dječje natjecanje, odmor uz kokice i film i Dječja zabava. I nedjelja će biti prepuna zanimljivih aktivnosti kao što su obiteljsko natjecanje u gradnji kockica i druženje i fotografiranje s Falkyjem i Legom, a vikend za pamćenje završit će podjelom diploma. Ako ste propustili ovaj termin ne brinite, jer vas zabava s kockicama ponovo očekuje od 17. do 19. ožujka.

Mali znanstvenici i ludi eksperimenti

Zanimljivi eksperimenti, robotika, Sapunomanija, oslikavanje lica i druga iznenađenja očekuje male znanstvenike od 3. do 5. ožujka na Ludom laboratoriju. Program počinje tematskom radionicom, slijede eksperimenti prilagođeni djeci, a dan će završiti na Surprise partyju. U subotu će otkriti tajne nastajanja sapunice, a nakon toga će predahnuti uz crtić jer ih kasnije čeka još eksperimentiranja i veseli Dječji party.

Abrakaaadabraaa!

Falkensteiner Club Funimation Borik i Falkensteiner Premium Camping Zadar su čarobna mjesta, a još čarobnija će biti od 24. do 26. ožujka kada je na programu Vikend magije.  Čarolija će započeti druženjem s mađioničarima Magic Leonom i Mr. Mončinom i radionicom na kojoj će djeca moći napraviti vlastiti čarobni štapić! Za kraj uzbudljivog dana na programu je Surprise party, a onda trk u krevet jer ih ujutro čekaju novi doživljaji. U Školi magije i čarobnjaka naučit će razne trikove, a navečer ih čeka ludi provod uz Mini disco i Magic Leon show. Vrhunac slijedi u nedjelju kada je u planu polaganje završnog ispita za čarobnjake!

Funtastični vikendi nude i dodatne pogodnosti koje će se posebno svidjeti roditeljima. Osim što djeca do 12 godina borave besplatno, za najmlađe je osigurana skrb u Falky Landu (u različitim dobnim skupinama) sa sjajnom animacijom. Dok klinci uživaju, roditelji se mogu posvetiti sebi i iskoristiti 20% popusta na sve spa tretmane ili istražiti prekrasan zadarski kraj na dva kotača jer su im na raspolaganju besplatni hotelski bicikli.

Više

Putovanja

Ne samo da je hotel jedan od ekskluzivnih "Leading Hotels of the World", već je dobio i titulu klimatski neutralnog čak i prije samog...

Putovanja

Haki tretman apsolutni je hit i novi wellness trend, a u Hrvatsku ga je doveo upravo Falkensteiner.

Putovanja

Jeste li ikada isprobali Private spa?

Putovanja

Rad neovisan o lokaciji pruža slobodu i fleksibilnost i rastući je svjetski trend s mnoštvom pozitivnih učinaka, od psiholoških do ekonomskih.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.