Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

She Book Club

(Skoro) sve što znam do sad – nova knjiga hit-autorice Andree Andrassy

Andrea Andrassy u svom prepoznatljivom stilu – duhovitom, emotivnom i bez dlake na jeziku – govori o sebi, ključnim epizodama svog odrastanja, ali i svijetu u kojem živimo, ispisujući priču u kojoj će se mnogi prepoznati.

(Skoro) sve što znam do sad, nova knjiga omiljene Andree Andrassy, upravo je pristigla u knjižare u izdanju Stilusa. Poznata kolumnistica i spisateljica koju na društvenim mrežama prati više do 400 tisuća pratitelja i novom knjigom potvrdila je status hit-autorice.

Već sama najava knjige izazvala je golem interes. U prvih nekoliko sati pretprodaje prodano je više stotina primjeraka, a zanimanje za nju ne jenjava.

O čemu je riječ u novoj, trećoj knjizi Andree Andrassy? Odnosno, riječima sama autorice, zašto bi nekoga zanimala kolekcija stvari koje zna do sad ako taj netko nije njezina mama.

„Kratka verzija odgovora na to pitanje je zato što provjereno znam što Petar Grašo kaže kad kaže ‘godine prolaze, dvadeset i…? Vijek? Dvje? Ja znam jer sam ga pitala u prvih 30 sekundi nakon što smo se upoznali, što znači dvije (dvje) stvari – prvo, da sam užasno loša u neobaveznom ćaskanju i drugo, da vjerojatno znam još puno korisnih i beskorisnih stvari koje bi drugim ljudima bilo neugodno pitat. Ako se sve posloži onako kako sam zamislila, na kraju ove knjige ćete posjedovati puno (bes)korisnog znanja, a ovo su samo neka od područja:

– kako preživjeti djetinjstvo kad te mama šiša na “kahlicu”
– kako izbjeći tetovaže zbog kojih će ti se bit neugodno pojavit na plaži
– kako prepoznati da te netko pokušava angažirat u filmu za odrasle
– kako davati izjave za novine bez da to rezultira glupim naslovom (spoiler alert: nikako)
– kako pravilno kupovati pekač za lazanje
– kako pronaći muža s kojim ćete kupit apartman u Crikvenici.“

Ukratko, Andrea Andrassy u svom prepoznatljivom stilu – duhovitom, emotivnom i bez dlake na jeziku – govori o sebi, ključnim epizodama svog odrastanja, ali i svijetu u kojem živimo, ispisujući priču u kojoj će se mnogi prepoznati.

Priču koja će vas nasmijati do suza, dirnuti i, ne manje važno, osnažiti.

Posebnost izdanja (Skoro) sve što znam do sad jest što je naslovnica tiskana u dvije boje, ružičastoj i zelenoj, a dizajn naslovnice potpisuje ilustratorica Mateja Sučević, pokretačica brenda THE92EDIT.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 10. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Čestitamo Gordana Brezovečki.

Više

Darivanje

Jedno je jasno: ispod Đavoljeg mosta nevinost umire.

She Book Club

Amazonov izbor za najbolji ljubavni roman 2021. te jedna od najboljih knjiga u kategoriji romansi prema odabiru članova Goodreadsa, roman Ljubavna hipoteza ovih je...

She Book Club

Ovaj nastavak uspješnice Žena koja je slikala kanom vješto je i bogato izvezena narativna tapiserija u kojoj se isprepliću priče iz Lakshmina i Malikova...

She Book Club

Fascinantna, sjajno napisana i iznimno maštovita književna rekonstrukcija čuvenog nestanka kraljice krimića, roman koji je osvojio čitatelje diljem svijeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.