Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Skraćeno radno vrijeme za sve BIPINE poslovnice

Za kupce su u svim poslovnicama postavljeni sredstvo za dezinfekciju ruku, obavijesti o mjerama sigurnosti i zamolbe da prilikom stajanja u redu održavaju razmak od najmanje dva metra.

U skladu s odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, BIPINE poslovnice diljem Hrvatske od danas posluju prema skraćenom radnom vremenu, najduže od 8.00 do 17.00 sati. Informacije o radnom vremenu svih poslovnica dostupne su na BIPINIM web i Facebook stranicama.

Za sve zaposlenike i kupce osigurane su najviše mjere zaštite prema smjernicama Nacionalnog stožera civilne zaštite, poručuju iz središnjice kompanije. Uz standardne sigurnosne procedure, u trgovinama se provode i pojačane higijenske i sanitarne mjere, kao i redovite dezinfekcije prostora.

Za zaposlenike su osigurane perive zaštitne maske za lice, jednokratne rukavice i sredstvo za dezinfekciju. Iz higijenskih razloga uklonjeni su testeri u poslovnicama, a zbog mogućnosti bliskog kontakta između kupaca i zaposlenika ukinute su i promocije proizvoda, dok je BIPA Backstage do daljnjega zatvoren. Kao nagradu za izniman trud i rad u izvanrednim uvjetima, svi zaposleni u sektoru prodaje dobit će bonus u iznosu od 1000 HRK, koji će im biti isplaćen ovog tjedna.

Za kupce su u svim poslovnicama postavljeni sredstvo za dezinfekciju ruku, obavijesti o mjerama sigurnosti i zamolbe da prilikom stajanja u redu održavaju razmak od najmanje dva metra. Ograničen je broj ljudi koji istovremeno mogu boraviti u prostoru poslovnica, a što se načina plaćanja tiče preporuke se kreću u smjeru korištenja kartica umjesto gotovine. Navedene mjere vrijedit će tijekom razdoblja od 30 dana, a po uputama Nacionalnog stožera i dulje.

 

Više

Beauty report

Proteklog tjedna, u prostoru BIPA Backstage-a – pravoj maloj beauty oazi, održan je Max Factor Good For Your Skin Academy.

Beauty report

Planetarno popularni make up brand, e.l.f. Cosmetics, stigao je konačno na hrvatsko tržište u BIPA drogerije!

Beauty report

Materijal budućnosti, bambus, već je zavladao u uređenju interijera, građevini, modnim detaljima pa čak i gastronomiji, a da ovaj eko trend ne zaobiđe i...

Fashion report

Limited edition hit komade, kape s njegovim potpisom koje će osvojiti trendseterice prva je isprobala voditeljica Ivana Mišerić i pokazala na koju modnu kartu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.