Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Slabići nikada ne mogu usrećiti drugu osobu

Samo osobe koje su s takvima u braku znaju kako je težak taj život.

Postoje ljudi koji jednostavno nisu rođeni za zajednicu i nisu sposobni voljeti. Mnogi faktori utječu na ovakvo ponašanje, ali najčešće su problem kompleksi iz prošlosti. Mnogi nisu sposobni voljeti onako kako bi trebali završe u braku jer obećavaju da se mogu promijeniti, ali to se nikada ne dogodi. Samo osobe koje su s takvima u braku znaju kako je težak taj život.

Ovo su pokazatelji koji bi vas mogli uvjeriti da imate posla sa slabim čovjekom…

Uvijek su drugi krivi

Slab čovjek nema hrabrosti niti dovoljno poštovanja da bi priznao svoje greške. On smatra da greške nisu za prave muškarce i bježi od njih što je totalno pogrešno.

Takav stav truje zajednički život ljudi, bilo u javnosti bilo u vlastitom domu. Susrećemo taj stav kod muževa i žena, djece i učitelja, kod političara i novinara, u poduzećima i strankama…

Imaju izgovor za sve

Svaka greška koju drugi učine  on osuđuje. Ali svaka greška koju on učini je i dalje tuđa greška. Koliko god da zgriješi i pogriješi, slab čovjek naći će izgovor jer je toliko slab da ne može prihvatiti tuđe kritike.

Vrijedi li, uistinu, dobar izgovor “zlata”? Možete li se i vi sjetiti kada ste, u zadnje vrijeme, opravdavali sebe tražeći grešku u drugima? Možda je dovoljno pogledati neki svoj nedavni post ili komentar, za početak. Obratite li pozornost na sebe, vidjet ćete da “dobrim izgovorom” ili prebacivanjem krivnje štitite svoje poimanje sebe samih.

Ne pokazuju želju da žele biti bolji

Možda će u krajnjim situacijama reći kako će se promijeniti, ali obično nemaju želju da se mijenjaju.

Na njih ne možete računati

Kada vam treba pratnja, njima se ne ide. Kada vam treba utjeha oni su nervozni. Uglavnom, kada vam treba bilo što i kada smatrate da bi trebali biti uz vas – pokazat će vam da neće.

Ne znaju komunicirati

Oni ne znaju što je konstruktivna kritika, ne znaju što je konstruktivna rasprava. Sve što oni znaju jeste reći “Aj ne umaraj” ili “Ne da mi se svađati”. Vrlo je teško funkcionirati s takvim ljudima u zajednici i skoro da je nemoguće riješiti ikakav problem s njima.

Izvori: pult24.info, Moj-posao.net, Tportal.hr

Više

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Život u dvoje

Iako biste mislili kako je vrlo lako uočiti toksične i manipulativne znakove (pogotovo uz silne savjete raznih magazina), međutim istina je potpuno drugačije.

Horoskop

Koliko ste vješt ljubavnik i tko vam paše?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.