Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Slavite li sutra?

Kako bi se osjećali da znate da ćete sutra imati razloga za slavlje?

Kako bi se osjećali da znate da ćete sutra imati razloga za slavlje? Kada bi bili sto posto sigurni da ćete imati razloga za slavlje, biste li i danas bili zadovoljniji?
Zamislite svoj razlog za slavlje. Možda je to godišnji odmor, ljubav vašeg života, djetetova radost, ozdravljenje, financijska neovisnost ili bilo što drugo. Ali sigurno je da ćete sutra slaviti!

Kako se osjećate zbog toga? Motivira li vas da i danas budete zadovoljni? Što poželite raditi u ovom trenutku kako bi se pripremili? Kako bi se ponašali prema ljudima koji vas okružuju danas?

Proslavite raznolik sjaj na ovom svijetu i podsjetite se da se može naći i u vama.

Salma Farook

Jučer, danas, sutra

Način na koji razmišljamo je ključan.

On doprinosi tome kako ćemo se osjećati i kako ćemo doživljavati sve situacije u životu. On određuje i naše akcije i pristup.

Sjetite se kako reagirate ako vam netko izleti na cesti kada ste sretni ili kada ste ljuti. Isto tako primijetite koliko vam se više lijepih stvari dogodi u danu kada ste zadovoljni ili kada ste nezadovoljni.

Naše stanje svijesti iznimno je važno! Kako razmišljamo o budućnosti utječe na današnjicu. A današnjica utječe na budućnost.

Plus – minus

I nije jednostavno biti optimističan kada iskustvo kaže da nije bilo bolje. Ali ipak je važno imati pozitivan stav. To ne znači da ćemo odbaciti ono što se događa u potpunosti i gledati sve kroz “roza naočale”.

Ali ako sve vidimo negativno definitivno se ništa neće promijeniti. Nećemo imati volje napraviti nešto novo. A tada gubimo povjerenje u život i u vlastitu sposobnost.

Time se odričemo i osobne odgovornosti i čekamo da se dogodi “nešto”.

Ali to nešto podrazumijeva nadu. A nadamo se nečemu pozitivnom. I tada dolazi do unutarnje borbe. Jer nada i negativan stav ne idu skupa.

Zapravo očekujemo najgore na osnovi iskustva i ponašamo se kao da će biti lošije i teže.

Tada smo neraspoloženi, nezadovoljni, tužni ili ljuti. To utječe na ljude oko nas i njihovo ponašanje prema nama. Što ponovo potvrđuje da smo bili u pravu i da ne može biti bolje. I sve to postaje “samoispunjavajuće proročanstvo”.

Budite slavljenici, slavite! Toliko je toga – cvijeće je procvjetalo, ptice pjevaju, sunce je tamo na nebu – slavite ga! Dišete i živi ste i imate svijest, slavite je!

Osho

Zbog toga budimo zadovoljni danas samo zato što smo ovdje. Jer smo živi i dijelimo ovaj svijet. Kakav god mislite da je! Svatko može izabrati koji je njegov razlog.

Možemo sigurno pronaći bar jedan.

Potražite i naći ćete ga! A vjerujem i puno njih.

I slavimo zbog toga u svakom trenutku i danas i sutra!

Što vi slavite?

Nasmiješi se iako nemaš što slaviti. Proslavite činjenicu da se možete smijati. Neki ljudi nemaju ni pola od onoga što imate i smiješe se samo zato što mogu.

Germany Kent

Ne propustite

Drama Queen

Ispostavilo da je to moje šesto čulo, ta neka vibracija, intuicija, to nešto - točno.

Seks

Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, uzbuđenje i strast.

Drama Queen

Trebamo li moći i znati otvoreno govoriti o stvarima koje nam se događaju unutar 4 zida?

Duh i tijelo

Postoje načini da se relativno jednostavno i brzo oslobodimo negativnih emocija i vratimo stabilnost koja nam je prijeko potrebna

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.