Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Slavljenička kampanja brenda DeLight ugostila mnoga poznata lica

Osim što je široj javnosti poznat po savršeno krojenim odijelima i kaputima, hrvatski brend DeLight uživa naklonost brojnih klijentica posljednjih 5 godina od pojave na hrvatskoj modnoj sceni.

Osim što je široj javnosti poznat po savršeno krojenim odijelima i kaputima, hrvatski brend DeLight uživa naklonost brojnih klijentica posljednjih 5 godina od pojave na hrvatskoj modnoj sceni. Upravo je to bio povod snimanja najnovije kampanje u kojoj se našlo 12 prekrasnih žena koje uz brend stoje od njegovog osnutka. Svojevrsna oda obljetnici, ovjekovječena je fotografijama snažnih žena koje na sebi nose prepoznatljive DeLight komade, koji su ujedno kroz godine obilježili sam brend, a i dan danas su aktualni i bezvremenski.

Kampanja je u biti koncipirana kao modni kalendar, pri čemu svaka od žena predstavlja mjesec u godini. 6 javnosti poznatih žena, voditeljica i glumica te 6 uspješnih poslovnih žena, savršeno su se snašle pred objektivom i budnim okom Matee Smolčić Senčar.

Voditeljica Jelena Glišić, glumice Nina Violić, Ana Begić Tahiri, Tara Rosandić, Sanja Vejnović i Bojana Gregorić Vejzović od samih početaka prate DeLight i Ivana Friščića te tvrde da se u njegovim kreacijama osjećaju ženstveno i moćno. Oduševljenje ne skrivaju i nisu skrivale ni uspješne poslovne žene – Martina Živković, Lidija Aladin, Marija Huha, Željana Bolanča, Slađana Divjak i Andrea Romić Nikolić.

Već 5 godina, svi DeLight komadi izrađeni su od najfinijih prirodnih tkanina vrhunske kvalitete. Preciznost izrade vidljiva je u svakom šavu i samim time postaje luksuz koji je prenosiv s generacije na generaciju.

Ovo je kampanja koja je okupila 12 žena koje su svojom energijom, prisutnošću i ljubavi prema DeLightu, uvelike uljepšale i obilježile njegovo postojanje. Ovo je posveta petogodišnjem radu i zaista sam sretan što uz sebe imam prekrasne klijentice, snažne i uspješne žene od kojih je svaka u svojoj svakodnevici najbolja verzija sebe, a sve uz pomoć DeLighta koji uvijek slavi ženstvenost i daje im dodatnu dozu samopouzdanja“, dodaje Ivan Friščić, vlasnik DeLighta.

Za fotografije zaslužna je Matea Smolčić Senčar, a za postprodukciju Matea i Iron-I-ja, dok make up potpisuju Petra Sever i Mihaela Dodić. Za frizure modela bila je zadužena Danijela Pušeljić (Kosa & Parrneri).

Artikli prikazani u ovoj kampanji mogu se kupiti u DeLight trgovini u Vlaškoj 6 u Zagrebu, a sve novosti uvijek možete saznati i putem službene Instagram i Facebook stranice.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Više

Obitelj

Kratkotrajan izlazak na snijeg koristan je za djecu.

Trendovi

Da je bila riječ o dobroj odluci potvrdio je već prvi pogled na prostranu garažu.

Fashion report

Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Trendovi

Kada u trgovini vidite prekrasan komad odjeće i sa zadovoljstvom ga kupite, rijetko kada vodite brigu o tome kako ćete ga prati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.