Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Slavljenički BIPA FASHION.HR otvorila je revija Roberta Severa

U utorak je uz brojne poznate započela 25. jubilarna sezona modnog tjedna BIPA FASHION.HR.

U utorak je uz brojne poznate započela 25. jubilarna sezona modnog tjedna BIPA FASHION.HR. Najznačajniji modni događaj sezone i ovog je puta oduševio posjetitelje spektakularnom modnom pistom i uzbudljivom revijom. Uz neodoljivo šarmantnu i chic kolekciju Roberta Severa započelo je slavljeničko izdanje BIPA FASHION.HR-a. Pod pokroviteljstvom beauty branda Noelle, Sever je publici prezentirao najbolje od svog prepoznatljivog dizajna i oduševio ljubitelje RS branda.

NEF_0061

Blago koketirajući s nekim novim tendencijama, Sever je i dalje ostao vjeran svom stilu i estetici koju je lako prepoznati i koja se uklapa u viziju suvremene žene sa stavom. Među 60 odjevnih kombinacija, ovog se puta našla i manja selekcija muške odjeće, estetski složena sa ženskom linijom. Kolekcija od pregršt dnevnih kombinacija s čime se RS brand najviše i voli baviti, upotpunjena je upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj.Prepoznatljiv po složenim total lookovima na svakoj reviji i ove je sezone dizajner pripremio selekciju nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama te pokazao kako izgleda svakodnevna chic odjeća koja i ženama i muškarcima omogućava da tijekom cijelog dana izgledaju odlično. Severova Kristina, kako je dizajner nazvao novu kolekciju po svojoj prijateljici i muzi Kristini Bangouri, fantastično je stylish od glave do pete, pomalo trendi no ipak drugačija i svoja, s dozom  chica koji osvaja na prvu, strastvena u svemu što radi, emancipirana. Uz ovacije publike, Robert Sever još je jednom pokazao da u paleti svojih kreacija ima za svaku ženu ponešto, bilo da ona njeguje poslovni, casual ili romantični vintage stil i na najbolji mogući način otvorio jubilarnu sezonu najvećeg tjedna mode, koji iz sezone u sezonu  predstavlja najbolje od hrvatske mode.

Nakon početnog slavlja, 25. sezona BIPA FASHION.HR-a nastavlja se u srijedu revijama brandova: Anthony Avangard, Jamoi, Morana Krklec, PRICE ON REQUEST, Ivana Janjić i Klisab. I ove je sezone za frizure na modnoj pisti zadužen Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić, dok je službeni make up sponzor L’Oreal sa Sašom Jokovićevim kao voditeljem make up tima.

Više

S modne piste

Robert Sever je još jednom dokazao svoje mjesto na samome vrhu hrvatske modne scene.

Moj dom

S glavnom zvijezdom u ulozi, mirisom „cvijeta limuna“ Durance Hrvatska donosi divne arome cvjetanja na stablu limuna, odnosno uljni miris koji je nešto poput...

Fashion report

Robert Sever na 30. jubilarnom Bipa FASHION.HR-u predstavit će svoju novu kolekciju naziva ELEFTHERIA, koji dolazi od grčke riječi sloboda.

Istaknuto

Tjedan mode Bipa FASHION.HR svoje će 30. jubilarno izdanje obilježiti prvim velikim modnim događajem ovog ljeta u posebnom garden izdanju koje će se održati...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.