Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Sljedeća generacija Retinol-a

Elizabeth Arden nastavlja put inovacija sa sljedećom generacijom retinola i lansiranjem Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream.

Kao pionir u njezi kože s više od 120 godina stručnosti, Elizabeth Arden nastavlja put inovacija sa sljedećom generacijom retinola i lansiranjem Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream.

Dokazano vidljivo smanjuje bore u samo tjedan dana, lagana prozračna krema dovoljno je nježna za korištenje i danju i noću (uz SPF); za iskusne i one koji prvi put koriste retinol. Snažna, ali nježna formula učvršćuje kožu, smanjuje tamne mrlje i pore te poboljšava čistoću tena i teksture kako bi se otkrila blistava i revitalizirana koža nakon prve uporabe.

Nova lagana krema za obnavljanje kože uključuje retinol + HPR, retinoid sljedeće generacije, koji je 10 puta jači od čistog retinola – pruža dvostruku snagu i dvostruku njegu.

Inovativna pumpica bez zraka štiti retinol osjetljiv na svjetlost i osigurava čistoću i snagu za svaku primjenu. Snažni peptidi za učvršćivanje kože podupiru kolagen i ciljaju na dublje bore, mješavina fitoceramida i hijaluronske kiseline kao magnet za vodu jača i omekšava kožu 24-satnom hidratacijom, dok umirujući bisabolol i korijen đumbira pomažu smanjiti iritaciju.

Nova lagana krema može se koristiti uz Elizabeth Arden Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream za sljedeću razinu djelovanja retinola. Prvi korisnici retinola trebali bi početi koristiti proizvod dva puta tjedno kao dio svog režima njege kože dok ga ne podnose, prije nego što ga nadograđuju svaki dan, a zatim svaki dan.

Djelovanje
 •  Vidljivo smanjuje bore, tamne mrlje i pore.
 •  Vidljivo poboljšava čvrstoću, čistoću, teksturu i ten.
 •  Obnavlja izgled kože u samo tjedan dana.
 •  Dovoljno nježan za one koji prvi put koriste retinol i prijepodne + poslijepodne.
 Rezultati

NAKON PRVOG KORIŠTENJA

 • 93% žena se slaže da krema ima osjećaj lakoće & brzo se upija.
 • 92% žena se slaže da je krema ugodna na koži.

NAKON TJEDAN DANA

 • 97% žena se slaže da im koža izgleda zaglađenije.
 • 95% žena se slaže da im koža izgleda zdravije.
 • 93% žena se slaže da im koža izgleda blistavije.

NAKON MJESEC DANA

 • 100% žena se slaže da im koža izgleda čvršće.
 • 100% žena se slaže da su im linije i bore smanjene.

Ne propustite

Putovanja

Da sitnice čine razliku potvrđuju rituali kojima možete obogatiti svakodnevicu i pritom se opustiti, obnoviti energiju i pripremiti se za nove izazove.

Beauty report

Elizabeth Arden debitira svoju novu blistavu interpretaciju klasičnog mirisa White Tea — hvatajući bit dragih trenutaka i jednostavnog uživanja.

Savjeti stručnjaka

Doktor dentalne medicine Berislav Mostarac objašnjava koji su preduvjeti za kemijsko izbjeljivanje i o čemu trebamo voditi računa nakon tretmana kako bismo zadržali blistav...

Darivanje

Novi miris Betty Barclay Pure Flower inspirira svoje nositeljice da ne budu pod utjecajem standarda drugih, već da slijede svoju intuiciju i strast.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.