Sljedeći put kada vas netko pita jeste li…

U čast ženama i njihovoj nevjerojatnoj sposobnosti višestrukih orgazama (u idealnim uvjetima), predstavljamo četiri činjenice o ženskoj seksualnosti koje će vam, nadamo se, pružiti inspiraciju za vruće nedjeljnje aktivnosti.

Kako kažu – ne možete voljeti drugoga dok ne zavolite sebe. Tako da, dame, istražimo!

1.) 40-60% žena masturbira, u usporedbi s 98-99% kolega muškaraca.

Vrijeme je za alarm! 2019. je i vrijeme je da se primimo posla! I to mnogo, mnogo posla! Nitko vas ne može zadovoljiti ako ne možete zadovoljiti sebe. Vrijeme je da podignemo te brojke!

2.) Samo 18% žena može doživjeti orgazam tijekom penetrativnog seksa.

Postoji mnogo, mnogo načina za postizanje orgazama, a klitoralni orgazam je među najpopularnijima. Uložite u ogledalo, lijepu igračku i vrijeme je da zavolite ono što vidite, a nakon toga tko zna što nosi dan pred vama.

3.) 50% žena može postići višestruki orgazam tijekom solo igre.

Aha! Potrebno je puno vremena i prakse da biste bili sinkronizirani s partnerom, kamoli da postignete optimalne multi-uvjete. Postavite sebi i svom partneru cilj, a nakon toga vježbajte, vježbajte, vježbajte – sami.

4.) Mnogobrojne su prednosti masturbiranja…

To je najsigurniji vid seksa za žene (nema trudnoće, spolno prenosivih bolesti i nelagode), ublažava stres, poboljšava poimanje o vlastitom tijelu, povećava kvalitetu sna kao i samopoštovanje, ublažava menstrualne grčeve i poboljšava mišićni tonus u području zdjelice.

Trebate li više razloga? DA, DA I DA. Višestrukih. Orgazama. Kraj.

Sljedeći put kada vas netko pita jeste li ______, nadamo se da ćete odgovoriti: “Koliko puta?”

LELO konstantno mora testirati, istraživati i eksperimentirati na pojedincima koji su spremni prepustiti se intenzivnom zadovoljstvu (informativno: nijedan sudionik nije ozlijeđen u procesu.)