Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Snaga pozitivnih misli u Škrinjici za svakodnevnu upotrebu

Škrinjica s karticama pozitivnih misli ili afirmacija pomaže svakoj osobi da na jednostavan način svakodnevnom upotrebom razvije pozitivno razmišljanje o sebi, životu i ljudima oko sebe.

Škrinjica s karticama pozitivnih misli ili afirmacija pomaže svakoj osobi da na jednostavan način svakodnevnom upotrebom razvije pozitivno razmišljanje o sebi, životu i ljudima oko sebe. Kartice iz Škrinjice su prvi korak odnosno inspiracija svakome od nas da postane najbolja verzija sebe. Tako razvijamo ne samo ljubav prema sebi već i prema drugim ljudima, a time i stvaramo ljepši i bolji svijet.

Afirmacijske kartice iz Škrinjice pozitivnih misli mogu vam pomoći da odaberete upravo one misli uz koje ćete se osjećati bolje, potpunije i sigurnije, bez obzira da li se radi o ljubavi, poslu, financijama, zdravlju ili bilo kojem drugom dijelu vašeg života.

otvorena-autor2-mr3ybbak7r4cz1stiqzihab9nsuseuvo6qfgfeuojc

Uz svaku Škrinjicu ćete dobiti i jednostavno uputstvo za upotrebu, a jedan od načina korištenja ovih afirmacijskih kartica je da na trenutak zatvorite oči i pomislite na neku situaciju u vašem životu ili postavite neko pitanje te izvučete jednu karticu. Ona kartica koju ste izvukli je odgovor na postavljeno pitanje ili Vam je baš ona je poslana s razlogom. Vaše je da prihvatite odgovor i razmislite kakvu poruku vam šalje baš ta kartica. Ako vam se učini da odgovor ili kartica nije povezana s onim što ste pitali, vjerujte da se uvijek otvara ono polje na kojem trebate još malo poraditi. Drugi način korištenja je da svakog jutra izvučete po jednu afirmaciju koja će vas toga dana voditi, a možete ju tijekom dana i ponavljati u svojim mislima i promatrati kako tako privlačite predivne događaje u svoje živote.

Koristeći afirmacije svakog dana, učinili ste prvi korak bliže sebi i kreiranju vlastitog života upravo onakvog kakvog zaslužujete. Dopustite sebi da vaše želje i snovi postanu stvarnost i vjerujte procesu života! Znam da je moguće jer ako mogu ja, možete i vi!

www.lakoca-zivljenja.hr
[email protected]

[box style=”0″]

Za vas smo pripremili jednu Škrinjice. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #lakocazivljenja

Prijave primamo do 8. ožujka, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ida Rakoš.

[/box]

Ne propustite

Duh i tijelo

Što biste dodali popisu? Što bite trebali učiniti da biste bili sretni?

Duh i tijelo

Za pesimiste među nama reći ćemo - podnošljivijim. Kada upadnemo u vrtlog negativnih misli, jako se teško iz njih izvući...

Dobar posao

U proteklih godinu dana, mnogi od nas su promijenili svoje jutarnje navike i nerijetko nemamo istu energiju za započinjanje dana kao prije toga.

Duh i tijelo

Sve kreće iz naše glave, ako odlučimo biti sretni, tako će i biti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.