Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Snažna masaža s hranjivim uljima pomoći će kod celulita

Kvalitetna ulja u ovoj kombinaciji prirodnih sastojaka protiv celulita osigurat će vašoj koži sjaj, zategnutost i eliminirati vidljivost “jastučića” na površini kože. 

Ovog ljeta na plaži želite izgledali bolje nego lani? U tom cilju vam mogu pomoći neka od prirodnih rješenja koja vam donosimo u ovom članku.

Kvalitetna ulja u ovoj kombinaciji prirodnih sastojaka protiv celulita osigurat će vašoj koži sjaj, zategnutost i eliminirati vidljivost “jastučića” na površini kože. 

Ujedno, dubinski će nahraniti vašu kožu, zaštititi od oštećenja i nepravilnosti, potaknuti cirkulaciju i ublažiti crvenilo, osjećaj iritacije i boli na područjima zahvaćenima celulitom. 

Sastojci: 


Pomiješajte ulje sjemenki grožđa s eteričnim uljima kako biste dobili jednolično ulje za masažu. 

Blago navlažite kožu i masirajte zahvaćeno područje 20 minuta, snažnim kružnim pokretima, od gležnja naviše, u kombinaciji s drugim metodama masaže. 

Možete koristiti i jače pokrete, “štipanje”, pritisak na koži, budući da je riječ o vrlo intenzivnom tretmanu. 

Ovu metodu koristite 1-2 puta tjedno, piše alternativa-za-vas.com.

Više

Savjeti stručnjaka

Imunološki sustav naš je saveznik koji danonoćno brani tijelo od svih mogućih napada

Duh i tijelo

Psihoterapija i psihološko savjetovanje obavljaju stručnjaci iz različitih područja pa tako imamo liječnike, psihologe, bračne i obiteljske terapeute, ovlaštene kliničke socijalne radnike, psihijatrijske sestre i psihijatre

Duh i tijelo

Cedevita je uz novi okus Pink Grejp u ružičastom mjesecu pokrenula kampanju „Budi TU. Budi CE.“, koja je nastala u suradnji s krovnim regionalnim...

Beauty report

Makadamijin orah je najskuplji orašasti plod, a naziva se i kraljevskim zbog svih blagodati koje ima na zdravlje, u prehrani i u kozmetici.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.