Sofisticirani leopard uzorak

Vrlo upadljivi, kroz modnu su povijest ovakvi komadi su često proglašavani kičastima, a kombinacije koje su ih sadržavale bile su okarakterizirane neukusnima. Dizajneri od materijala životinjskog uzorka kroje odjeću jednostavnih formi i ravnih linija, a mnoge zvijezde jaknu ili kaput s “divljim” uzorkom nose uz traperice, tenisice i gornje dijelove trenirki – samo da ne bi izgledali prenapadno ili vulgarno.

Kombiniranje uzoraka i boja jedan je od najvećih trendova ovog proljeća. Oni hrabriji zasigurno će rado isprobati razne varijante kombiniranja uzoraka, boja i materijala.

Tako su i Liu Jo dizajneri osmislili neočekivanu kombinaciju – leopardov uzorak i svijetlo plavu boju. Želite li igrati na sigurno, kombinaciji dodajte jednobojan komad odjeće koji će umiriti i povezati cijeli outfit u jednu priču. Najsigurniji izbor zasigurno su klasično krojene hlače u crnoj boji.

Model i influencerica Luna Valas pokazala je kako nositi ovaj neočekivani modni spoj na vrlo sofisticiran način. Ženstvenost i senzualnost – sinonimi su koji se provlače kroz cijelu Liu Jo proljetnu kampanju, a Luna ih je u ovoj modnoj priči savršeno dočarala.

Kako bi ovog proljeća i vi naglasile i pokazale svoju ženstvenost, svakako istražite novu Liu Jo kolekciju na www.fashionandfriends.hr ili u Liu Jo poslovnicama.