Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Soul of Nature – duh prirode zarobljen u unikatnim komadima nakita

Soul of Nature je brend ručno rađenog nakita rođen unutar male obiteljske radionici u srcu Imotskog.

Soul of Nature je brend ručno rađenog nakita rođen unutar male obiteljske radionici u srcu Imotskog. Riječ je o unikatnim komadima nakita nastalima od drveta masline, ultimativnog simbola života, nade i – hrvatskog priobalja.

Zbog specifične tehnike izrade i materijala crpljenog iz neukrotive dalmatinske prirode svaka je ogrlica neponovljiva. Unatoč pokušajima da se ukrote, komadi masline opiru se masivnoj produkciji pa je svaki milimetar nakita posve jedinstven. Linije finalnog proizvoda strogo prate liniju inspiracije pa se ideja i misao stvarateljice nakita, Maje Vican, vidi i očitava u konačnom izgledu i kolekcijama nakita.

 

Soul of Nature nakit namijenjen je prvenstveno svim ljubiteljima hrvatske prirode i naših pejzaža te ljubiteljima pomno dizajniranog nakita. Obožavatelji plavog mora, bistrih rijeka, veličanstvenih planina i zlatnih polja lako će pronaći komade baš po njihovu ukusu. Naravno, nakit je doista pravi suvenir i uspomena iz Lijepe Naše pa vjerujemo da će je sa sobom ponijeti i svaki turist koji se zaljubi u naše krajolike.

Ideju brenda teško je sažeti u samo nekoliko linija teksta, ali konačna ideja svela bi se na riječi pjesnika Tina Ujevića:

U slutnji, u čežnji daljine, daljine;

u srcu, u dahu planine, planine.

Malena mjesta srca moga,

spomenak Brača, Imotskoga.

Uz Soul of Nature ogrlice, vjerujemo, sva malena mjesta naših srca možemo nositi baš blizu srca. I u njih, barem u mislima i najljepšim sjećanjima, putovati svaki dan iznova.

 

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu – jednu ogrlicu po izboru, ogrlice su unikati.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mivasrazumijemo
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ivana Fiket

[/box]

Više

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.