Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Spas za iznimno suhu kožu: Dr. Hauschka predstavlja Dnevnu kremu s marelicom

Svaki sastojak Dnevne kreme s marelicom promiče zdravlje i vitalnost kože.

Svaki sastojak Dnevne kreme s marelicom promiče zdravlje i vitalnost kože. Vitamini i nezasićene masne kiseline iz ulja marelice revitaliziraju umornu kožu, dok esencijalne masne kiseline i vitamini iz avokada pomažu koži zadržati vlagu. Organski fermenti i minerali iz fermentiranih žitarica osvježavaju ten. Njena bogata, ali lagana tekstura s voćnim i drvenastim notama čini je idealnom za svakodnevnu upotrebu.

Dio jutarnje rutine

Ova se krema savršeno uklapa u Dr. Hauschka jutarnju rutinu njege u tri koraka: čišćenje, toniziranje i hidrataciju. Dr. Hauschka krema za čišćenje omogućuje koži slobodno disanje, Tonik za lice aktivira prirodne sposobnosti kože i pruža svježinu, dok je Dnevna krema s marelicom učinkovito hrani i revitalizira. Tako vaša koža ponovno otkriva svoju prirodnu ravnotežu.

Nije svaka suha koža ista

Koža ima različite potrebe. Dok neki proizvodi Dr. Hauschke, poput onih baziranih na ruži, ciljaju na kožu koja proizvodi ulje, ali ga ne zadržava, Krema s marelicom namijenjena je koži kojoj je potrebna dodatna vlaga i revitalizacija.

Ekološko pakiranje

Dnevna krema s marelicom je veganska, dostupna u ekološki osviještenom pakiranju od 30 ml po cijeni od 26,09 eura u svim bio&bio trgovinama, ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.  Pumpica je izrađena od 100% recikliranog aluminija, dok su kutija i upute izrađene od 100% recikliranih materijala s FSC ili Blue-Angel certifikatom.

Certificirana prirodna kozmetika

Svi Dr.Hauschka proizvodi sadrže 0% mineralnih ulja, silikona, mikroplastike, PEG-a i sintetičkih konzervansa. Umjesto toga, proizvodi su izrađeni od sirovina iz 100% prirodnih izvora – u organskoj ili čak Demeter kvaliteti gdje god je to moguće – i certificirani su oznakom NATRUE za prirodnu i organsku njegu kože.

Saznajte više na www.instagram.com/dr.hauschka.hr i www.biobio.hr

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Iz kompanije Avon upravo na tvoja vrata stiže Fantastična četvorka – tim super prijatelja sunca!

Putovanja

Da sitnice čine razliku potvrđuju rituali kojima možete obogatiti svakodnevicu i pritom se opustiti, obnoviti energiju i pripremiti se za nove izazove.

Beauty report

Elizabeth Arden debitira svoju novu blistavu interpretaciju klasičnog mirisa White Tea — hvatajući bit dragih trenutaka i jednostavnog uživanja.

Savjeti stručnjaka

Doktor dentalne medicine Berislav Mostarac objašnjava koji su preduvjeti za kemijsko izbjeljivanje i o čemu trebamo voditi računa nakon tretmana kako bismo zadržali blistav...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.