Spavajte s čistim vitaminom C

Svakodnevna rutina može biti poprilično stresna za kožu što najčešće rezultira umornom kožom i beživotnim tenom. NIVEA je s novom Q10plusC Energy linijom protiv bora predstavila njegu lica koja vraća energiju i svježinu umornoj koži i čini ju blistavom u svakom trenutku. Kako bi antioksidanse zaštitili od oksidacije i sunčeve svjetlosti, kreme u tubi dolaze u aluminijskim pakiranjima, čineći ih pritom praktičnima i elegantnima.

Glavni aktivni sastojak ove linije je vitamin C, visoko učinkovit antioksidans koji kožu oživljava. Naime, antioksidansi su naši najvažniji saveznici u borbi protiv slobodnih radikala – visoko reaktivnih spojeva kisika koji se stvaraju u tijelu zbog vanjskih utjecaja i jedan su od glavnih uzroka starenja kože. Uz snažni vitamin C, koenzim Q10 pomaže u borbi protiv starenja. Njegova prirodna pojava u koži ima dvije važne funkcije – osim što osigurava koži neophodnu energiju istovremeno djeluje kao antioksidans. Također, koenzim  Q10 sudjeluje u važnim procesima u stanicama: od njihove regeneracije do sinteze kolagena. Nažalost, s godinama tijelo proizvodi sve manje koenzima Q10 i upravo iz tog razloga NIVEA Q10plusC Energy linija protiv bora nadopunjuje njegovu prisutnost u koži te sprječava njezino prerano starenje. Kombinacija energizirajućeg koenzima Q10 i djelotvornog čistog vitamina C koji se nalaze u NIVEA Q10plusC Energy noćnoj kremi protiv bora i kremi za područje oko očiju, dokazano pospješuje regeneraciju kože dok spavate te joj pomaže da apsorbira čak 50 % više kisika, vraća joj energiju i tako vidljivo smanjuje sitne bore. Više se ne morate skrivati.

page

NIVEA Q10plusC Energy noćna krema protiv bora

Osvježavajuća i hidratizirajuća noćna krema protiv bora kombinira dva moćna antioksidansa – Q10 i vitamin C koji umornoj koži bez sjaja vraćaju energiju. Ova jedinstvena kombinacija sastojaka intenzivno hidratizira kožu tijekom noći i omogućava joj da apsorbira do 50% više kisika. Krema se potpuno upija u kožu i dubinski je obnavlja, a nakon prospavane noći koža je osvježena i zaglađenija.

MPC (40ml): 92,90 kn.

Vaša koža ima vlastiti bioritam i treba 24-satnu njegu kako bi ostala zaštićena i osvježena. Uz novu NIVEA Q10plusC Energy noćnu kremu protiv bora, priuštite koži odgovarajuću dnevnu kremu i njegu za područje oko očiju:

NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema protiv bora

Osvježavajuća i hidratizirajuća dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom 15, zahvaljujući kombinaciji dva moćna antioksidansa – Q10-a i vitamina C smanjuje prve bore i umornoj koži bez sjaja vraćaju energiju.

MPC (50ml): 92,90 kn.

NIVEA Q10plusC Energy krema protiv bora za područje oko očiju

Osvježavajuća krema protiv bora za područje oko očiju kombinira dva moćna antioksidansa – Q10 i vitamina C koji umornoj koži bez sjaja vraćaju energiju. Lagana i brzo upijajuća krema osvježit će umornu kožu oko očiju i učinkovito smanjiti vidljivost bora. Nježno područje oko očiju tako postaje primjetno čvršće s puno zaglađenijom kožom.

MPC (15 ml): 84,90 kn.

I za vas imamo paket sa sva 3 proizvoda. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #nivea

Prijave primamo do 20. rujna, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Snježana Budimir.